COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

COVID-19 tájékoztató

Kedves Vendégeink!

A koronavírus speciális szabályok, intézkedések bevezetését követeli meg. Mindent megteszünk az Önök biztonsága és kényelmes kikapcsolódása érdekében, egyidejűleg szeretnénk kérni az Önök közreműködését is az egészségügyi előírások betartásával kapcsolatban.

Az alkalmazott intézkedések a Magyar Turisztikai Ügynökség ajánlásából, a szállodaszövetség irányelveiből, a jogszabályokból merítve kerültek kialakításra.

Recepció:

A szálloda újonnan kialakított lobbyjában a recepción az érkezés és távozás során a vendégek és dolgozók számára a 1.5 méteres távolságot kötelezően betartjuk. Ki- és bejelentkezéskor 1 fő állhat a pultnál, védve vendégünket és munkatársunkat egyaránt. A családból/a társaságból kérjük csak egy fő lépjen a recepciós pulthoz, a többiek várakozzanak a lobbyban.

A lobbyban rendszeres  fertőtlenítést végzünk. Vírusölő kézfertőtlenítőt folyamatosan elérhetővé teszünk a szálloda teljes területén.  A vendégnek adott eszközöket (szobakulcs, toll, stb.) fertőtlenítővel minden kiadás előtt a recepción fertőtlenítjük.
Javasoljuk a bejelentőlapok érkezés előtti online kitöltését. Az alábbi linkre kattintva érhető el: https://zsanetthotel.hu/online-check-in A bejelentőlapot ekkor csak aláírásra adjuk át a vendégnek. Előnyben részesítjük az érintésmentes fizetést, amihez a bankkártyaterminált rendszeresen fertőtlenítjük. 

Személyzetünk részére ajánlott a maszk viselete.

 

Szobahasználatot, valamint takarítást érintő intézkedések

A szálloda nagytakarítását, beleértve a szobákat és a közösségi területeket a szokásos magas minőségben elvégeztük. Az eddig használt tisztító és fertőtlenítő szereken kívül magas alkoholtartalmú fertőtlenítőszer is bevezetésre került.
Minden vendég fogadása előtt a szoba takarítása és a szobai felületek fertőtlenítése is megtörténik. A szobákban csak a feltétlenül szükséges papír alapú tájékoztatók maradnak bent, amelyek a vendég távozása után a szelektív szemétgyűjtőbe kerülnek. A vendégek a szállodában való tartózkodása alatt a szobai takarítást naponta kötelezően elvégezzük. Takarítás közben szellőztetünk, és a gyakran érintett felületeket fertőtlenítjük. Vendégeinktől kérjük, hogy az ágyat utcai ruhában ne használják.  

Étterem:

 Javasoljuk vendégeinknek elsősorban az étterem teraszának használatát. Éttermünkben feltétlenül biztosítjuk a 1.5 méteres távolságtartást. Egy asztalnál közös háztartásban élők foglalhatnak helyet. Az asztalok között kb. 2 méter távolságot biztosítunk.  Az étterembe belépéskor minden Vendégünknek kötelezően használnia kell a kézfertőtlenítőt. A pincérek az étterem belső terében végzett felszolgáláskor maszkot viselnek. Az éttermet szabadtérről szellőztetjük.
Az éttermi bútorzatok és gépek, eszközök felületeit folyamatosan fertőtlenítjük.

Az étterem egyszeri befogadóképességét maximalizáljuk, vendéglétszámtól függően szükség esetén sávos étkezési időket vezetünk be. Vendégeink számára mind a reggelinél, mind a vacsoránál biztosítjuk a svédasztalt. A klasszikus svédasztalos étkezéseink módosulnak, Az ételek választéka és kínálata változatlan marad, azonban a kiszolgálást, tálalást és az ételek szedését kollégáink segítik.  Kérjük a min. 1,5 m távolság betartását.

A konyha teljes területén vírusölő hatású tisztítószereket használunk. A fizikai távolságtartást a konyhai személyzetünknél is kötelezővé tesszük. Az ételek elkészítésénél tartjuk a 75 °C maghőmérsékletet, kollégáinkat folyamatosan oktatjuk.

Közösségi terek:

Közösségi terek padlóit, a gyakran érintett felületeket, a mosdókat kollégáink naponta többször virucid fertőtlenítőszerekkel takarítják. A kilincseket és a gyakran érintett felületeket naponta többször fertőtlenítjük.

9000 m2 szállodánk területe a kb. max. 70 fő és a gyerekek részére a szociális távolság betartását lehetővé teszi.

Dohányzás

A vendégek számára kijelölt dohányzó helyeken is kérjük a 1,5 m-es távolság betartását.

Medence, szauna, jakuzzi:

A kötelező vízcserék, fertőtlenítések, takarítások megtörténtek, extra víztisztítási előírásoknak eleget tettünk. A medencékben megemelt klórszinttel, gyakori ellenőrzéssel, szűrő-átmosatással védekezünk. A jakuzzi további fertőtlenítését extra ózonfertőtlenítő végzi folyamatosan. A hatósági mintavételek is rendszeresek. A medencében kevesebben tartózkodhatnak egyszerre. A jakuzzi és szauna használata is engedélyezett.

Napozóágyainkat minimum 1.5 méteres távolságra helyezzük el. A kerti asztaloknál egy háztartásban élő családtagok együtt, egyébként négy fő és a gyerekek tartózkodhatnak.

KÉRÉSÜNK VENDÉGEINKTŐL

Az orvosi ügyelettel folyamatos kapcsolatban vagyunk, szükség esetén intézkedünk. Háziorvos telefonszáma (munkaidőben hívható): 0036-85-576 230, mobil:0036 20 319 5727; másodsorban:0036  85 375 211, Mobil: 0036 20 437 1360

Minden tudomásunkra jutott betegségről (egy egyszerű nátháról is) nyilvántartást vezetünk, így nyomon követhető az esetleges betegségek útja, ideje.

Mindent megteszünk, hogy szállodánk falain kívül tartsuk a kórokozókat, kérjük, legyen partnerünk ebben. Ebben a megváltozott világban is egy zavartalan, igazi kikapcsolódást terveztünk Önnek!

A fenti dokumentum 2020.06.18-n frissült.

Vendégeink véleménye
 • "Minden nagyon szuper volt, nagyon meg voltunk elégedve mindennel! Kb. 10 éve nyaraltunk itt először gyerekekkel, de most sem csalódtunk! A Hotel Személyzete nagyon segítőkész és..."
  Csernákné Lipták Gyöngyi
 • "Üdv,

  harmadszorra voltunk gyerekekkel és a "békás hotel" a kedvencük :)

  Kedves mindenki, az ételek finomak és jó, hogy lett vacsora is fixen beépítve.

  Jövőre újra!!!
  Farkas Ádám
 • "Igazán kellemes környezet nagyon kedves kiszolgálás, házias finom étel.Egy igazi kis gyöngyszem,ahol a mindent a vendégért elv érvényesül.Köszönjük Zsanett hotel."
  Steidlné Szabó Katalin
 • "Jól éreztük magunkat.  Köszönjük."
  Timár
 • "Már ötödik éve járunk vissza nyaralni. Imádjuk ezt a helyet, mert nagyon családbarát, a Balaton nyugodt részén, a tömegektől távol esik. Kiemelném a finom svédasztalos ételeket,..."
  Wéber Anikó