COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

COVID-19 tájékoztató

Kedves Vendégeink!

A koronavírus speciális szabályok, intézkedések bevezetését követeli meg. Mindent megteszünk az Önök biztonsága és kényelmes kikapcsolódása érdekében, egyidejűleg szeretnénk kérni az Önök közreműködését is az egészségügyi előírások betartásával kapcsolatban.

Az alkalmazott intézkedések a Magyar Turisztikai Ügynökség ajánlásából, a szállodaszövetség irányelveiből, a jogszabályokból merítve kerültek kialakításra.

Recepció:

A szálloda újonnan kialakított lobbyjában a recepción az érkezés és távozás során a vendégek és dolgozók számára a 1.5 méteres távolságot kötelezően betartjuk. Ki- és bejelentkezéskor 1 fő állhat a pultnál, védve vendégünket és munkatársunkat egyaránt. A családból/a társaságból kérjük csak egy fő lépjen a recepciós pulthoz, a többiek várakozzanak a lobbyban.

A lobbyban rendszeres  fertőtlenítést végzünk. Vírusölő kézfertőtlenítőt folyamatosan elérhetővé teszünk a szálloda teljes területén.  A vendégnek adott eszközöket (szobakulcs, toll, stb.) fertőtlenítővel minden kiadás előtt a recepción fertőtlenítjük.
Javasoljuk a bejelentőlapok érkezés előtti online kitöltését. Az alábbi linkre kattintva érhető el: https://zsanetthotel.hu/online-check-in A bejelentőlapot ekkor csak aláírásra adjuk át a vendégnek. Előnyben részesítjük az érintésmentes fizetést, amihez a bankkártyaterminált rendszeresen fertőtlenítjük. 

Személyzetünk részére ajánlott a maszk viselete.

 

Szobahasználatot, valamint takarítást érintő intézkedések

A szálloda nagytakarítását, beleértve a szobákat és a közösségi területeket a szokásos magas minőségben elvégeztük. Az eddig használt tisztító és fertőtlenítő szereken kívül magas alkoholtartalmú fertőtlenítőszer is bevezetésre került.
Minden vendég fogadása előtt a szoba takarítása és a szobai felületek fertőtlenítése is megtörténik. A szobákban csak a feltétlenül szükséges papír alapú tájékoztatók maradnak bent, amelyek a vendég távozása után a szelektív szemétgyűjtőbe kerülnek. Átmenetileg a díszítő ágysálak és díszpárnák szintén kikerültek a szobákból. A vendégek a szállodában való tartózkodása alatt a szobai takarítást naponta kötelezően elvégezzük. Takarítás közben szellőztetünk, és a gyakran érintett felületeket fertőtlenítjük. Vendégeinktől kérjük, hogy az ágyat utcai ruhában ne használják.  

Étterem:

 Javasoljuk vendégeinknek elsősorban az étterem teraszának használatát. Éttermünkben feltétlenül biztosítjuk a 1.5 méteres távolságtartást. Egy asztalnál közös háztartásban élők foglalhatnak helyet. Az asztalok között kb. 2 méter távolságot biztosítunk.  Az étterembe belépéskor minden Vendégünknek kötelezően használnia kell a kézfertőtlenítőt.  Munkatársaink az étterem belső terében(felszolgálók, szakácsok) maszkot viselnek. Az éttermet szabadtérről szellőztetjük.
Az éttermi bútorzatok és gépek, eszközök felületeit folyamatosan fertőtlenítjük.

Az étterem egyszeri befogadóképességét maximalizáljuk, vendéglétszámtól függően szükség esetén sávos étkezési időket vezetünk be. Vendégeink számára mind a reggelinél, mind a vacsoránál biztosítjuk a svédasztalt. A klasszikus svédasztalos étkezéseink módosulnak, Vendégeink nem érintkezhetnek közvetlenül a kihelyezett ételekkel és szerviz eszközökkel. Az ételek választéka és kínálata változatlan marad, azonban a kiszolgálást, tálalást és az ételek szedését kollégáink végezhetik.  A tányért, az evőeszközt is ők adják. Kérjük a min. 1,5 m távolság betartását.

A konyha teljes területén vírusölő hatású tisztítószereket használunk. A fizikai távolságtartást a konyhai személyzetünknél is kötelezővé tesszük. Az ételek elkészítésénél tartjuk a 75 °C maghőmérsékletet, kollégáinkat folyamatosan oktatjuk.

Közösségi terek:

Közösségi terek padlóit, a gyakran érintett felületeket, a mosdókat kollégáink naponta többször virucid fertőtlenítőszerekkel takarítják. A kilincseket és a gyakran érintett felületeket naponta többször fertőtlenítjük.

9000 m2 szállodánk területe a kb. max. 70 fő és a gyerekek részére a szociális távolság betartását lehetővé teszi.

Dohányzás

A vendégek számára kijelölt dohányzó helyeken vagy egy család, vagy maximum 2 fő tartózkodhat egyszerre.

Medence, szauna, jakuzzi:

A kötelező vízcserék, fertőtlenítések, takarítások megtörténtek, extra víztisztítási előírásoknak eleget tettünk. A medencékben megemelt klórszinttel, gyakori ellenőrzéssel, szűrő-átmosatással védekezünk. A hatósági mintavételek is rendszeresek. A medencében kevesebben tartózkodhatnak egyszerre. A jakuzzi és szauna használata is engedélyezett.

Napozóágyainkat minimum 1.5 méteres távolságra helyezzük el. A kerti asztaloknál egy háztartásban élő családtagok együtt, egyébként négy fő és a gyerekek tartózkodhatnak.

KÉRÉSÜNK VENDÉGEINKTŐL

Az orvosi ügyelettel folyamatos kapcsolatban vagyunk, szükség esetén intézkedünk.

Minden tudomásunkra jutott betegségről (egy egyszerű nátháról is) nyilvántartást vezetünk, így nyomon követhető az esetleges betegségek útja, ideje.

Mindent megteszünk, hogy szállodánk falain kívül tartsuk a kórokozókat, kérjük, legyen partnerünk ebben. Ebben a megváltozott világban is egy zavartalan, igazi kikapcsolódást terveztünk Önnek!

A fenti dokumentum 2020.06.18-n frissült.

Vendégeink véleménye
 • "Az itt töltött 8 nap feledhetetlen élményt nyújtott számunkra.

  Túlzás nélkül állíthatjuk gyönyörű környezete, makulátlan tisztasága,

  szolgáltatások színvonala - nem..."
  Pfendler Tibor
 • " 2019 szilveszterét töltöttük a Hotelben. Nem lehet máskent értékelni csak hogy kitünöen. Nagyszerüen összerakott program,fantasztikus ételek és nagyon kedves személyzet.Bátran..."
  Zsuzsanna
 • "Az ott töltött 4 nap alatt mindent jónak találtunk, különösen a disznóvágást.

  A szilveszter is kellemesen telt el, a másnapi gesztenyézéssel együtt!"
  GALLAI ISTVÁN
 • "Csak megköszönni tudjuk a Hotel dolgozóinak, hogy felejthetetlenné tették mind a pihenésünk, mind a szilveszteri szórakozásunk. Készséges, udvarias kiszolgálás, remek konyha........"
  Pintér Jenő Gábor
 • "Kedves Zsanett Hotel! Köszönöm szépen azt a 4 napot, amit az Önöknél tölthettünk. ..."
  Schmidtné Pálmai Ibolya