COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

COVID-19 tájékoztató

Kedves Vendégeink!

A Zsanett Hotelben Védettségi igazolvány nélkül is fogadjuk vendégeinket.

A bejelentett szabályok folyamatosan változnak.

Mindent megteszünk az Önök biztonsága és kényelmes kikapcsolódása érdekében, egyidejűleg szeretnénk kérni az Önök közreműködését is az egészségügyi előírások betartásával kapcsolatban.

A megfizetett előleget teljes összegben visszafizetjük, ha lehetetlenné válik a részvétel:

 A szabályok folyamatosan változnak a járványhelyzetnek megfelelően, kérjük, kövesse figyelemmel.

Az alkalmazott intézkedések az Operatív Törzs, a Magyar Turisztikai Ügynökség ajánlásából, a szállodaszövetség irányelveiből, a jogszabályokból merítve kerültek kialakításra.

A lobbyban rendszeres  fertőtlenítést végzünk. Vírusölő kézfertőtlenítőt folyamatosan elérhetővé teszünk a szálloda teljes területén.  A vendégnek adott eszközöket (szobakulcs, toll, stb.) fertőtlenítővel minden kiadás előtt a recepción fertőtlenítjük.
Javasoljuk a bejelentőlapok érkezés előtti online szkennelését.

Előnyben részesítjük az érintésmentes fizetést, amihez a bankkártyaterminált rendszeresen fertőtlenítjük. 

Szobahasználatot, valamint takarítást érintő intézkedések

A szálloda nagytakarítását, beleértve a szobákat és a közösségi területeket a szokásos magas minőségben elvégeztük. A korábban használt tisztító és fertőtlenítő szereken kívül vírusölő fertőtlenítőszert is használunk.
Minden vendég fogadása előtt a szoba takarítása és a szobai felületek fertőtlenítése is megtörténik. A szobákban csak a feltétlenül szükséges papír alapú tájékoztatók maradnak bent. A vendégek a szállodában való tartózkodása alatt a szobai takarítást naponta elvégezzük. A vendégek számára adott a lehetőség, hogy jelezzék a napi takarítás illetve az ágyneműcsere mellőzésének igényét. Takarítás közben szellőztetünk, és a gyakran érintett felületeket fertőtlenítjük. Vendégeinktől kérjük, hogy az ágyat utcai ruhában ne használják.  

Étterem:

 Javasoljuk vendégeinknek elsősorban az étterem teraszának használatát. Éttermünkben feltétlenül biztosítjuk a 1.5 méteres távolságtartást.  Az asztalok között kb. 2 méter távolságot biztosítunk.  Az étterembe belépéskor minden Vendégünknek használnia kell a kézfertőtlenítőt.  Az éttermet szabadtérről szellőztetjük.
Az éttermi bútorzatok és gépek, eszközök felületeit folyamatosan fertőtlenítjük.

Az étterem egyszeri befogadóképességét maximalizáljuk, vendéglétszámtól függően szükség esetén sávos étkezési időket vezetünk be. Vendégeink számára a reggelinél  biztosítjuk a svédasztalt. A klasszikus svédasztalos étkezéseink módosulhatnak. Az ételek választéka és kínálata változatlan marad, azonban a kiszolgálást, tálalást és az ételek szedését kollégáink segíthetik.  Kérjük a min. 1,5 m távolság betartását.

A konyha teljes területén vírusölő hatású tisztítószereket használunk.  Az ételek elkészítésénél tartjuk a 75 °C maghőmérsékletet, kollégáinkat folyamatosan oktatjuk.

Közösségi terek:

Közösségi terek padlóit, a gyakran érintett felületeket, a mosdókat kollégáink naponta többször virucid fertőtlenítőszerekkel takarítják. A kilincseket és a gyakran érintett felületeket naponta többször fertőtlenítjük.

9000 m2 szállodánk területe a kb. max. 60 fő és a gyerekek részére a szociális távolság betartását lehetővé teszi.

Dohányzás

A vendégek számára kijelölt dohányzó helyeken is kérjük a 1,5 m-es távolság betartását.

Medence, szauna, jakuzzi:

A kötelező vízcserék, fertőtlenítések, takarítások megtörténtek, extra víztisztítási előírásoknak eleget tettünk. A medencékben megemelt klórszinttel, gyakori ellenőrzéssel, szűrő-átmosatással védekezünk. A jakuzzi további fertőtlenítését extra ózonfertőtlenítő végzi folyamatosan. A hatósági mintavételek is rendszeresek. A medencében kevesebben tartózkodhatnak egyszerre. A jakuzzi és szauna használata is engedélyezett.

Napozóágyainkat minimum 1.5 méteres távolságra helyezzük el, rendszeresen fertőtlenítjük.

KÉRÉSÜNK VENDÉGEINKTŐL

Orvosi ügyelettel folyamatos kapcsolatban vagyunk, szükség esetén intézkedünk. Háziorvos telefonszáma (munkaidőben hívható): 0036-85-576 230, mobil: 0036 20 319 5727; másodsorban: 0036  85 375 211, Mobil: 0036 20 437 1360

 Mindent megteszünk, hogy szállodánk falain kívül tartsuk a kórokozókat, kérjük, legyen partnerünk ebben. Ebben a megváltozott világban is egy zavartalan, igazi kikapcsolódást terveztünk Önnek!

A fenti dokumentum 2022.03.16-n frissült.

 

Vendégeink véleménye
 • "Remek hely! Mindenkinek szívből ajánlom, aki csendes, barátságos környezetben szeretne feltöltődni, pihenni. A reggeli bőséges és kiváló volt. Az ebédet egy közeli vendéglőből hozattuk, ami..."
  Polgár János
 • "Kedves Zsanett Hotel! <br />\r
  <br />\r
  Jòl èreztük magunkat. A reggelik nagyon finomak voltak. A pròblèmànk a vacsoràval volt. Jobb szeretünk helyben vacsoràzni. A lègkondiciònàlt szoba,a medence..."
  Diòsdinè Hoffmann Erzsèbet
 • "Nagyon csodálatos hely nagyon jol ereztük magunkat a lanyok is oda voltak több időt fogunk itt lenni az etel,kiszolgálás kifogástalan minden nagyon szuper köszönjük a vendèglátást"
  Horvath Ferenc
 • "Tisztelt Zsanett Hotel!  2 éjszakát 2023.08. 11-13-ig töltöttünk Önöknél.Tisztaság,kedves kiszolgálás,bőséges finom reggeli.

  Bárkinek ajánljuk!"
  Babos Anikó,Babos Lászlóné+ 2 gyermek
 • "Kedves Zsanett Hotel! Négy napot töltöttünk el Önöknél, nagyon jól éreztük magunkat! 4 felnőtt 4 gyerekkel, mindenki megtalálta a saját szórakozását ( gyerekjàték, medence, jakuzzi)! A reggeli..."
  Giczi Sándorné Ildiko