COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ

COVID-19 tájékoztató

Kedves Vendégeink!

Szállodánk egyenlőre nem fogadhat vendégeket, zárva tart. A nyitáskori új szabályokat megjelenésük után tesszük közzé.

A koronavírus speciális szabályok, intézkedések bevezetését követeli meg. Mindent megteszünk az Önök biztonsága és kényelmes kikapcsolódása érdekében, egyidejűleg szeretnénk kérni az Önök közreműködését is az egészségügyi előírások betartásával kapcsolatban.

A megfizetett előleget teljes összegben visszafizetjük, ha lehetetlenné válik a részvétel:

 A szálloda éttermében, amennyiben büféasztalos az étkeztetés, akkor a vendégnek a sorban állás, szedés ideje alatt is maszkot kell viselnie.

A szabályok folyamatosan változnak a járványhelyzetnek megfelelően, kérjük kövesse figyelemmel.

Az alkalmazott intézkedések a Magyar Turisztikai Ügynökség ajánlásából, a szállodaszövetség irányelveiből, a jogszabályokból merítve kerültek kialakításra.

Recepció:

A szálloda újonnan kialakított lobbyjában a recepción az érkezés és távozás során a vendégek és dolgozók számára a 1.5 méteres távolságot kötelezően betartjuk. Ki- és bejelentkezéskor 1 fő állhat a pultnál, védve vendégünket és munkatársunkat egyaránt. A családból/a társaságból kérjük csak egy fő lépjen a recepciós pulthoz, a többiek várakozzanak a lobbyban.

A lobbyban rendszeres  fertőtlenítést végzünk. Vírusölő kézfertőtlenítőt folyamatosan elérhetővé teszünk a szálloda teljes területén.  A vendégnek adott eszközöket (szobakulcs, toll, stb.) fertőtlenítővel minden kiadás előtt a recepción fertőtlenítjük.
Javasoljuk a bejelentőlapok érkezés előtti online kitöltését. Az alábbi linkre kattintva érhető el: https://zsanetthotel.hu/online-check-in A bejelentőlapot ekkor csak aláírásra adjuk át a vendégnek. Előnyben részesítjük az érintésmentes fizetést, amihez a bankkártyaterminált rendszeresen fertőtlenítjük. 

Személyzetünk részére kötelező a maszk viselete. 

Szobahasználatot, valamint takarítást érintő intézkedések

A szálloda nagytakarítását, beleértve a szobákat és a közösségi területeket a szokásos magas minőségben elvégeztük. Az eddig használt tisztító és fertőtlenítő szereken kívül magas alkoholtartalmú fertőtlenítőszer is bevezetésre került.
Minden vendég fogadása előtt a szoba takarítása és a szobai felületek fertőtlenítése is megtörténik. A szobákban csak a feltétlenül szükséges papír alapú tájékoztatók maradnak bent, amelyek a vendég távozása után a szelektív szemétgyűjtőbe kerülnek. A vendégek a szállodában való tartózkodása alatt a szobai takarítást naponta kötelezően elvégezzük. Takarítás közben szellőztetünk, és a gyakran érintett felületeket fertőtlenítjük. Vendégeinktől kérjük, hogy az ágyat utcai ruhában ne használják.  

Étterem:

 Javasoljuk vendégeinknek elsősorban az étterem teraszának használatát. Éttermünkben feltétlenül biztosítjuk a 1.5 méteres távolságtartást. Egy asztalnál közös háztartásban élők foglalhatnak helyet. Az asztalok között kb. 2 méter távolságot biztosítunk.  Az étterembe belépéskor minden Vendégünknek kötelezően használnia kell a kézfertőtlenítőt. A pincérek  maszkot viselnek. Az éttermet szabadtérről szellőztetjük.
Az éttermi bútorzatok és gépek, eszközök felületeit folyamatosan fertőtlenítjük.

Az étterem egyszeri befogadóképességét maximalizáljuk, vendéglétszámtól függően szükség esetén sávos étkezési időket vezetünk be. Vendégeink számára mind a reggelinél, mind a vacsoránál biztosítjuk a svédasztalt. A klasszikus svédasztalos étkezéseink módosulnak. Az ételek választéka és kínálata változatlan marad, azonban a kiszolgálást, tálalást és az ételek szedését kollégáink segítik.  Kérjük a min. 1,5 m távolság betartását.

A konyha teljes területén vírusölő hatású tisztítószereket használunk. A fizikai távolságtartást és a maszk viselését a konyhai személyzetünknél is kötelezővé tesszük. Az ételek elkészítésénél tartjuk a 75 °C maghőmérsékletet, kollégáinkat folyamatosan oktatjuk.

Közösségi terek:

Közösségi terek padlóit, a gyakran érintett felületeket, a mosdókat kollégáink naponta többször virucid fertőtlenítőszerekkel takarítják. A kilincseket és a gyakran érintett felületeket naponta többször fertőtlenítjük.

9000 m2 szállodánk területe a kb. max. 70 fő és a gyerekek részére a szociális távolság betartását lehetővé teszi.

Dohányzás

A vendégek számára kijelölt dohányzó helyeken is kérjük a 1,5 m-es távolság betartását.

Medence, szauna, jakuzzi:

A kötelező vízcserék, fertőtlenítések, takarítások megtörténtek, extra víztisztítási előírásoknak eleget tettünk. A medencékben megemelt klórszinttel, gyakori ellenőrzéssel, szűrő-átmosatással védekezünk. A jakuzzi további fertőtlenítését extra ózonfertőtlenítő végzi folyamatosan. A hatósági mintavételek is rendszeresek. A medencében kevesebben tartózkodhatnak egyszerre. A jakuzzi és szauna használata is engedélyezett.

Napozóágyainkat minimum 1.5 méteres távolságra helyezzük el, rendszeresen fertőtlenítjük. A kerti asztaloknál egy háztartásban élő családtagok együtt, egyébként négy fő és a gyerekek tartózkodhatnak.

KÉRÉSÜNK VENDÉGEINKTŐL

Orvosi ügyelettel folyamatos kapcsolatban vagyunk, szükség esetén intézkedünk. Háziorvos telefonszáma (munkaidőben hívható): 0036-85-576 230, mobil:0036 20 319 5727; másodsorban:0036  85 375 211, Mobil: 0036 20 437 1360

Minden tudomásunkra jutott betegségről (egy egyszerű nátháról is) nyilvántartást vezetünk, így nyomon követhető az esetleges betegségek útja, ideje.

Vendégeinktől, szállodánkba érkezéskor az alábbi, rövid Covid kérdőív kitöltését várjuk:

Koronavírus kérdőív

 A koronavírus járvány terjedésének, az esetleges fertőzés tovább adásának megelőzése érdekében kérjük, hogy válaszoljon az alábbi kérdésekre a megfelelő válasz aláhúzásával:

 

Az elmúlt 2 hétben bármikor volt-e láza?

igen

nem

Az elmúlt 2 hétben bármikor volt-e köhögése vagy egyéb légúti tünete?

igen

nem

Az elmúlt 2 hétben érzett-e gyengeséget, végtagi fájdalmat vagy egyéb influenzaszerű tüneteket?

igen

nem

Tud-e arról, hogy COVID19 fertőzött-e?

igen

nem

Találkozott-e igazolt COVID19 fertőzöttel?

igen

nem

Az elmúlt 2 hétben bármikor járt-e külföldön?

igen

nem

 

A kérdőív az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) c) és (2) a) pontjain alapul.

A kitöltött kérdőívet a szálloda az adatvédelmi szabályzata rendelkezéseinek megfelelően tárolja és azokat kizárólag a járványügyi hatóságnak (NNK, országos tisztifőorvos, fővárosi, megyei kormányhivatal, járási, kerületi hivatal) továbbítja a hatóság kérésére, felszólítására vagy amikor a kérdőívet kitöltő vendég járványügyi szempontból gyanús vagy valószínűsített esetnek minősíthető.

A szálloda a kérdőívet az érintett személy (a kérdőívet kitöltő vendég) kijelentkezésétől számított egy évig, de legfeljebb a COVID19 járvány jogszabályban közzétett megszűnésének dátumáig őrzi.

 

Dátum:                          név:                                  aláírás:                                                                                    

 Mindent megteszünk, hogy szállodánk falain kívül tartsuk a kórokozókat, kérjük, legyen partnerünk ebben. Ebben a megváltozott világban is egy zavartalan, igazi kikapcsolódást terveztünk Önnek!

A fenti dokumentum 2020.11.02-n frissült.

Vendégeink véleménye
 • "Szálláshelyet kerestünk félpanzióval, és számos lehetôséggel felszerelt, kellemes kis nyaralóhelyet találtunk a köteles kiszolgáláson túl is odafigyelô, nyitott, kedves, családias személyzettel...."
  Veress Katalin dr
 • "Nagyon jól éreztük magunkat és még sehol nem kaptunk ajándékba Leo vagy más jégkrémet.

  Nagyon jó időt fogtunk ko, a medence kellemes volt

  Biztos megyünk jövőre is"
  Rideg Veronika
 • "Kedves Zsanett Hotel! Szîvből köszönjük a családommal, hogy Nálatok lehettünk és jól èreztettük Magunkat , mindennel maximálisan elégedettek voltunk, külön köszönet Bélának! "
  Sebők Anita
 • "Nagyon jól éreztük magunkat! A szállás és az ellátás is tökéletes volt. Reméljük jövőre is lesz lehetőségünk itt pihenni."
  Szoboszlai Anikó
 • "Másodszor voltunk a Zsanett hotelban. /nem először és utoljára/ Tavaly először, aztán idén:-) Mert ha az ember "kifogja", hogy olyan emberekkel, családokkal, társaságokkal nyaral, mely betartják..."
  Andrejszki Géza