Hívjon minket!
06 85 575 011
Ajánlatkérés / Foglalás

Faházaink

Kétágyas faház

A szálloda parkjában találhatóak 2 ágyas faházaink, önálló egységek, saját kis terasszal rendelkeznek. Komfortos faházaink szerény berendezésűek, elsősorban a romantika kedvelőire várnak. Hálószobából, fürdőszobából (zuhany, WC) áll. TV-vel, kisméretű minibár hűtővel felszerelt. WiFi az étteremben (teraszán) érhető el.

A faházak nincsennek minősítve a 3 * kategóriában. A faházak vendégei ugyanakkor ugyanazokat a szolgáltatásokat, étkezéseket vehetik igénybe, mint a hotelszobában lakók. Kis háziállattal együtt is foglalható. Max. 15 kg. Ára 3.000 Ft/háziállat/éj

Családi faház

Családi faházunk nagyon közkedvelt a nyaralni vágyó családosok köreiben, mely a szálloda parkjában található pár lépésre az étteremtől, vagy a játszótértől. Saját terasszal rendelkezik. Hálószobából, nappaliból és fürdőszobából áll.

Családi faházunk maximum 5 fő befogadására alkalmas (akár 4 felnőtt + 1 gyermek),valamint  kis háziállattal együtt is foglalható. WiFi az étteremben (teraszán) érhető el.

Kisgyermekkel érkező vendégeink részére külön kérésre babaágyat, pelenkázót, babakádat biztosítunk (korlátozott számban).