Ajánlatkérés/Foglalás

Nyereményjáték szabályzat

A Böczkös Szálloda és Vendéglátó Kft. (továbbiakban Szervező) nyereményjátékot szervez (továbbiakban: Játék).

A játékban való részvétel feltételei

1. A Játékban azok a természetes személyek vehetnek részt, akik a Játék ideje alatt a Szervező Facebook oldalán (www.facebook.com/Janette.Hotel) meghirdetett játékra a
https://zsanetthotel.hu/hirlevel-feliratkozas oldalon regisztrálnak a Szervező hírlevél szolgáltatásának igénybevételére, és elfogadják jelen szabályzatot. A Játékban való részvétel a szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

2. A Játékosnak egyértelműen azonosítható módon kell megadnia a saját nevét és e-mail címét. A megadott adatok valódiságáért és teljességéért a Játékos felel. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli. A Játékban való részvétel feltétele a teljes, valósághű Regisztráció, valamint az, hogy a Játékos elfogadja a hivatalos Játékszabályzatot és Adatvédelmi Nyilatkozatot. A valóságnak nem megfelelő adatokat megadó regisztráló, illetve a Játékszabály feltételeit nem teljesítő Játékos a Játékból kizárásra kerül és így nem jogosult a nyeremény átvételére.

3. A regisztrációnak a Játék időtartama alatt meg kell történnie.

4. A nyeremények sorsolásán kizárólag az a személy vehet részt, aki az alábbi együttes feltételeknek megfelel (Játékos):
– Magyarországon tartózkodó, nagykorú, természetes személy (korlátozottan cselekvőképes nyertes esetén a nyeremény megszerzésére a nyertes törvényes képviselője jogosult, amennyiben ő megfelel a játékszabályzatban foglalt feltételeknek);
– 2019. június 18. napja 10 óra 01 perc és 2019. június 25. napja 23 óra 59 perc között regisztrál a játékra, ahol megadja nevét és e-mail címét.

5. A Játékban nem vehetnek részt a Szervező tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói

6. A Játék időtartama: 2019. június 18.napja 10 óra 01 perc és 2019. június 25. napja 23 óra 59perc között.

A sorsolás időpontja: 2019. június 26, 11.00 óra.
A sorsolás helye: Zsanett Hotel, 8648 Balatonkeresztúr Berényi utca 9.

7. A nyereményekkel kapcsolatos tudnivalók

A Játék nyereménye 1 darab 2 éjszakás, 2 felnőtt részére szóló pihenés a Zsanett Hotelben,  8648 Balatonkeresztúr Berényi utca 9.

Az utalvány az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: 
- szállás
- gazdag választékú büféreggeli
- ingyenes wifi
- zárt parkoló használata
- ingyenes kültéri medence, szauna, jacuzzi

8. A nyertes a nyereményt legkésőbb 2019. október 1-ig használhatja fel szálloda szabad szobakapacitása függvényében. A nyeremény felhasználása előtt a tartózkodás időpontját előzetesen egyeztetni kell a Szervezővel. A Szervező nem vállal felelősséget azért, hogy a nyertes által választott időpontban szabad szállodakapacitással rendelkezik-e.

9. A nyeremény készpénzre nem váltható, a nyereményről kiállított utalvány kiállítás után nem módosítható, készpénzre nem váltható és át nem ruházható.
A nyeremény felhasználási időpontjának meghosszabbítása nem lehetséges.

10. A nyertest a Szervező a regisztráció alkalmával megadott e-mail címen értesíti. Amennyiben a nyertes Játékos az értesítésre válaszol, a nyereményről kiállított utalványt a Szervező e-mail útján küldi meg a Játékosnak. Amennyiben a nyertes az értesítésre 3 munkanapon belül nem válaszol, a Szervező ismételt e-mailes értesítést küld. Ha a nyertes az ismételt értesítésre 2 munkanapon belül nem válaszol, tartaléknyertes sorsolására kerül sor. Amennyiben a tartaléknyertes 3 munkanapon belül nem válaszol, a Szervező ismételt értesítőt küld részére. Abban az esetben, ha a pótnyertes sem jelentkezik, további tartalék nyertes kisorsolására nem kerül sor.

11. Minden játékos csak egyszeri regisztrációval vesz részt a nyereményjátékban.

12. A Játékos a regisztrációval tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt, valamint az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

13. A Szervező fenntartja a jogot, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor felfüggessze, vagy megszüntesse a Játékot előre nem látható kivételes körülmények felmerülése esetén.

14. A Játék szabályait a Szervező bármikor módosíthatja a játékosok előzetes értesítése nélkül.


Hotel

Vendégértékelések alapján

9,2/10

Kiemelt ajánlataink

Fizetési lehetőségek

Készpénz
Bankkártya
Szép kártya