Álláslehetőség

A Zsanett Hotel*** Balatonkeresztúron munkatársakat keres az alábbi munkakörökbe: 

Diákmunka is

Recepciós, felszolgáló állás, diákoknak is

Recepciós és felszolgáló munkakörbe keresünk munkatársakat. Diákokat is szívesen látunk. Várunk téged a 30 éve működő 37 szobás családi hotelünkbe. A munka augusztus végéig tart, napi kb. 10 órás elfoglaltság. Alapfokon mélyülünk el a recepciós és pincér munkában.

Kedves, életvidám, jól kommunikáló (ez tényleg fontos), az elvállalt feladatnak önmagukat alárendelő, nem nyaralni készülő munkatársakat keresünk. Az angol esetleg német nyelvtudás fontos.

Fizetés nettó 200.000-250.000 Ft/hó. Szállás megoldható (ingyenes), vagy bejárási támogatás. Étkezést biztosítunk.

Takarító, Konyhai kisegítő.

Érdeklődés telefonon: 06 30 630 6413, 

vagy  email: info@zsanetthotel.hu , vagy személyesen Balatonkeresztúr Berényi utca 9.

 

Vendégeink véleménye
 • "Szálláshelyet kerestünk félpanzióval, és számos lehetôséggel felszerelt, kellemes kis nyaralóhelyet találtunk a köteles kiszolgáláson túl is odafigyelô, nyitott, kedves, családias személyzettel...."
  Veress Katalin dr
 • "Nagyon jól éreztük magunkat és még sehol nem kaptunk ajándékba Leo vagy más jégkrémet.

  Nagyon jó időt fogtunk ko, a medence kellemes volt

  Biztos megyünk jövőre is"
  Rideg Veronika
 • "Kedves Zsanett Hotel! Szîvből köszönjük a családommal, hogy Nálatok lehettünk és jól èreztettük Magunkat , mindennel maximálisan elégedettek voltunk, külön köszönet Bélának! "
  Sebők Anita
 • "Nagyon jól éreztük magunkat! A szállás és az ellátás is tökéletes volt. Reméljük jövőre is lesz lehetőségünk itt pihenni."
  Szoboszlai Anikó
 • "Másodszor voltunk a Zsanett hotelban. /nem először és utoljára/ Tavaly először, aztán idén:-) Mert ha az ember "kifogja", hogy olyan emberekkel, családokkal, társaságokkal nyaral, mely betartják..."
  Andrejszki Géza