Álláslehetőség

A Zsanett Hotel*** Balatonkeresztúron munkatársakat keres az alábbi munkakörökbe: 

Felszolgáló állás, diákoknak is

Felszolgáló munkakörbe keresünk munkatársakat. Diákokat is szívesen látunk. Várunk téged a 30 éve működő 37 szobás családi hotelünkbe. A munka augusztus végéig tart. Alapfokon mélyülünk el a pincér munkában. Szállás, étkezés ingyenes.

Konyhai kisegítő, mosogató

Szakács

Feladat: csak vacsorafőzés átlag kb. 40-50 fő részére svédasztalra. Szakmai gyakorlat szükséges. Fizetés: havi nettó 500 000 Ft. Szállás ingyenesen megoldható.

 Étkezést biztosítunk.

Érdeklődés telefonon: 06 30 630 6413, 06 30 9560347

vagy  email: info@zsanetthotel.hu , vagy személyesen Balatonkeresztúr Berényi utca 9.

 

Vendégeink véleménye
 • "Minden tökéletes volt annyi hogy Német nyelvre volt beállítva a TV és németül nem tudok csak angolul (Maybe i think so, but my ENGLISH is not the best,of course.). De azonnal megoldották.
  Szilágyi Örs
 • "Augusztusban négy éjszakát töltöttünk családi nyaralásként a Zsanett Hotelben. 6 felnőtt és 4 gyerkőc (2-től 8 évesig) pihent itt, nem is akárhogy. Ápolt parkosított kert, hinták, homokozó, kinti..."
  Lőrinczné György Anikó
 • "Liebes Zsanett Hotel, vielen Dank für die schöne Zeit die wir auch dieses Jahr wieder bei Euch und unter Freunden verbringen durften.

  Seit nun 30 Jahre finden wir den Weg ins Zsanett Hotel und..."
  Wolfgang Engelhardt
 • "Minden szuper volt,Több éve járunk vissza és ismét nagyon elégedettek voltunk mindennel.Dícséret a személyzetnek- takarító hölgyeknek,szakácsnak,és a konyhán dolgozóknak.Mindenkinek csak ajánlani..."
  Istenes József
 • "Minden szuper volt 4.voltunk ,és ismét nagyon nagyon elégedettek voltunk ,mindent nagyon szépen köszönünk"
  Bánhidi József