Rólunk

A Zsanett Panzió 1991 nyarán indult útjára, amelyből az elmúlt évek során a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egy három csillagos hotel lett.

Az elképzelésünk az volt, hogy a „magyar tenger” partján ne csak szálláshelyet kínáljunk, hanem egy otthonos, baráti és személyre szabott vendéglátást.

Filozófiánk azóta sem változott, minden évben azon dolgozunk, hogy a pihenni vágyók testben és lélekben feltöltődve, elégedetten távozzanak a Zsanett Hotelből.

Vendégeink véleménye
 • "Udvarias gyors kiszolgálás finom ételek, maximális nyugalom"
  Gubis György
 • "Már másodszor voltunk Önöknél, remélem jövőre is sikerül itt nyaralnunk. Ismét szuper volt az ellátás, tiszta a szállás és természetesen nagyon kedves volt a személyzet. Gratulálok a..."
  Milkovits Erika
 • "A szállással, tisztasággal és a félpanziós ellátással, valamint a barátságos személyzettel nagyon elégedettek voltunk. Köszönjük, valamikor visszatérünk."
  Tóth Attila
 • "Nagyon jól éreztük magunkat, az udvar és a medence szuper volt. A szoba is tiszta, kellemes volt, a reggelivel is meg voltunk elégedve. Mi tömegközlekedéssel érkeztünk és tetszett, hogy szinte a..."
  Dukai Tímea
 • "Visszatérő vendégek vagyunk a Hotelbe.

  Csak pozitívumokat tudok mondani.

  Aki nyugalomra vágyik annak mindenkeppen el kell látogatnia ide!

  A szobák tiszták rendezettek (B épület).

  Személyzet..."
  Kati@Gábor