Önállóan történő, kulcsos-szekrényes bejutás:

Amennyiben kedves Vendégünk foglalta a „csak szállás” (szállás reggeli nélkül) 2024. 04.01-05.15-ig, vagy a recepció zárása után érkezik, önállóan kell intéznie a fizetést, a bejelentkezést személyi okmánnyal, a bejutást (nincs recepció).

Fizetés: honlapunkon a www.zsanetthotel.hu/fizetes  linken (bankkártya, hitelkártya).           

  (ha a booking-on foglalt, ott már kártyáját megterhelték, nem kell még egyszer fizetnie.)

Bejelentkezés: töltse le (ha eddig még nem töltötte le) ingyenes applikációnkat erről a linkről: https://guestadvisor.app.link/open?invcode=999999 

Bejutás a szállodába:

A Zsanett Hotelba a szürke elektromos kapun a megküldött kóddal jut be a parkolóba.

Az „A” épület a parkolótól távolabbi épület. Ennek bejáratánál találja a Kulcsszéf-szekrényt. A megkapott számú széfben megtalálja a szobakulcsát, ami egyben a bejárati ajtó kulcsa is.

A széf nyitása a megkapott kóddal.  Szállása: „A” épület (1. emelet).

Sematikus vázlat a parkolóból a kulcsszéf szekrényhez jutásra:

Vendégeink véleménye
 • "Remek hely! Mindenkinek szívből ajánlom, aki csendes, barátságos környezetben szeretne feltöltődni, pihenni. A reggeli bőséges és kiváló volt. Az ebédet egy közeli vendéglőből hozattuk, ami..."
  Polgár János
 • "Kedves Zsanett Hotel! <br />\r
  <br />\r
  Jòl èreztük magunkat. A reggelik nagyon finomak voltak. A pròblèmànk a vacsoràval volt. Jobb szeretünk helyben vacsoràzni. A lègkondiciònàlt szoba,a medence..."
  Diòsdinè Hoffmann Erzsèbet
 • "Nagyon csodálatos hely nagyon jol ereztük magunkat a lanyok is oda voltak több időt fogunk itt lenni az etel,kiszolgálás kifogástalan minden nagyon szuper köszönjük a vendèglátást"
  Horvath Ferenc
 • "Tisztelt Zsanett Hotel!  2 éjszakát 2023.08. 11-13-ig töltöttünk Önöknél.Tisztaság,kedves kiszolgálás,bőséges finom reggeli.

  Bárkinek ajánljuk!"
  Babos Anikó,Babos Lászlóné+ 2 gyermek
 • "Kedves Zsanett Hotel! Négy napot töltöttünk el Önöknél, nagyon jól éreztük magunkat! 4 felnőtt 4 gyerekkel, mindenki megtalálta a saját szórakozását ( gyerekjàték, medence, jakuzzi)! A reggeli..."
  Giczi Sándorné Ildiko