Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Szilágyi Örs
  2022. 09. 09. 15:52 (Budapest)
  Minden tökéletes volt annyi hogy Német nyelvre volt beállítva a TV és németül nem tudok csak angolul (Maybe i think so, but my ENGLISH is not the best,of course.). De azonnal megoldották.

  Egyébként tényleg olyan szinten kivan szolgálva a vendég, hogy ezt taníthatnák is. Majd megyünk még.

 • Lőrinczné György Anikó
  2022. 09. 07. 12:44 (Telekgerendás)
  Augusztusban négy éjszakát töltöttünk családi nyaralásként a Zsanett Hotelben. 6 felnőtt és 4 gyerkőc (2-től 8 évesig) pihent itt, nem is akárhogy. Ápolt parkosított kert, hinták, homokozó, kinti játékok fogadták a lurkókat, de volt patyolattiszta medence, dzsakuci, nyugágyak is.

  A kért 3 szoba tágas, kényelmes, tiszta volt, bár egy kis frissítés, újítás ráférne.

  Fantasztikusan finom, házias és különleges étkekkel, gyönyörű tálalással találkoztunk. A gyerekek teletömhették magukat palacsintával, sült kromplival, sütikkel, dinnyével, gyümölcsökkel.

  Mi is, a gyerekek is örömmel pihentünk itt, (amennyire 4 gyerektől lehet...),

  Azoknak ajánljuk a Zsanett Hotelt, akik nem 6 csillaga vágynak, akik értékelni tudják az igényes átlagot, a figyelmességet.

  Nekünk az volt a legfontosabb, hogy az unokáink, gyermekeink, nő és mi is önfeledten jól érezzük magunkat, itt minden vágyunk teljesült.

  Reméljük, lesz lehetőségünk ide visszatérni!

  Köszönjük a figyelmes vendéglátást, sikireket kívánunk!

  Zsanett Hotel Balatonkeresztúr
  2022-09-09 11:58:42
  Köszönjük, hogy vendégeink voltak és időt szakított az értékelésre. Örülünk, hogy jól érezték magukat és külön köszönjük szépen a részletes, kedves leírást. Reméljük még vendégül láthatjuk Önöket a jövőben!
 • Wolfgang Engelhardt
  2022. 08. 26. 18:41 (Pommelsbrunn)
  Liebes Zsanett Hotel, vielen Dank für die schöne Zeit die wir auch dieses Jahr wieder bei Euch und unter Freunden verbringen durften.

  Seit nun 30 Jahre finden wir den Weg ins Zsanett Hotel und jedes mal freuen wir uns wie am aller ersten Tag.

  Das frühstücksbuffet ist täglich sehr abwechslungsreich, mit ganz viel Liebe und von der Chefin selbst zubereitet die Ihre Kochkünste absolut versteht.

  Auch möchte ich die ausgezeichnete und sehr saubere Hotelanlage erwähnen. Viele Blumen die direkte Lage zum Balaton, die nähe zur Natur und der freundliche, familiärer Umgang zieht uns immer wieder in dieses Hotel.

  Die beiden großen Familienzimmer mit Balkon und Klimaanlage wurden wie immer täglich sehr gut gereinigt. Ein Lob an Anikó für die professionelle Reinigung und den wunderschönen Bett und Handtuchdekor

  Ich bzw. wir alle Empfehlen das Zsanett Hotel mit gutem Gewissen jedem weiter und freuen uns auf dem Nächsten Besuch bei Euch.

  Macht einfach weiter so.
  Zsanett Hotel Balatonkeresztúr
  2022-08-26 21:00:48
  Vielen Dank, wie so oft, dass Sie dieses Jahr unser Gast waren und sich die Zeit für eine Bewertung genommen haben. Wir freuen uns, dass Sie eine gute Zeit hatten. Vielen Dank für die netten Zeilen und die Empfehlung unseres Hotels. Wir hoffen, Sie und Ihre Familie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen!
 • Istenes József
  2022. 08. 19. 06:14 (Komárom)
  Minden szuper volt,Több éve járunk vissza és ismét nagyon elégedettek voltunk mindennel.Dícséret a személyzetnek- takarító hölgyeknek,szakácsnak,és a konyhán dolgozóknak.Mindenkinek csak ajánlani tudom,Jövőre újra találkozunk remélhetőleg.
  Zsanett Hotel Balatonkeresztúr
  2022-08-19 18:56:51
  Köszönjük, hogy ismét vendégeink voltak és időt szakított az értékelésre! Örülünk, hogy jól érezték magukat, köszönjük a dicséretet a személyzet nevében is. Várjuk vissza Önöket a jövőben is!
 • Bánhidi József
  2022. 08. 12. 14:29 (Budapest )
  Minden szuper volt 4.voltunk ,és ismét nagyon nagyon elégedettek voltunk ,mindent nagyon szépen köszönünk
  Zsanett Hotel Balatonkeresztúr
  2022-08-12 16:26:39
  Köszönjük, hogy ismét vendégeink voltak és időt szakított az értékelésre! Örülünk, hogy jól érezték magukat. Reméljük a jövőben még vendégül láthatjuk Önöket!
 • Hajmási
  2022. 08. 11. 20:09 (Budapest)
  Jól èreztük magunkat,finomak voltak az ètelek, remélem még találkozunk
  Zsanett Hotel Balatonkeresztúr
  2022-08-12 09:30:49
  Köszönjük, hogy vendégünk volt és időt szakít az értékelésre. Örülünk, hogy jól érezték magukat és az ételekkel is elégedettek voltak. Reméljük, hogy még vendégül láthatjuk Önöket!
 • Szauer Janosne
  2022. 08. 07. 09:26 (Pilisvörösvár)
  Bőséges finom reggelik, finom vacsora. Kedves felszolgálok. Szobák igényesek, tiszták. Megfelelő ár érték arány

  Nagyon jól éreztük magunkat. Még visszatétünk.

  Zsanett Hotel Balatonkeresztúr
  2022-08-07 11:42:35
  Köszönjük, hogy vendégeink voltak és időt szakított az értékelésre! Köszönjük a kedves szavakat, örülünk, hogy jól érezték magukat! Reméljük, hogy a jövőben még vendégül láthatjuk Önöket!
 • Wéber Anikó
  2022. 08. 05. 11:52 (Budapest)
  Idén már nyolcadszorra töltöttük a Zsanett hotelben a családi nyaralásunkat, és ismét nem csalódtunk. Minden évben ez az egy hét a nyár csúcspontja. A gyerekek is imádják a medencét és a Balatont is. Idén kicsit fértünk, hogy új szakács érkezett - mert a reggeli és a vacsora mindig szupervolt eddig - de az új szakácstól is el voltunk ájulva. Nagyon finomakat ettünk-ittunk.

  Remélem, jövőre is találkozunk!
  Zsanett Hotel Balatonkeresztúr
  2022-08-05 12:33:28
  Nagyon örülünk, hogy ismét vendégeink voltak és időt szakított az értékelésre. Köszönjük szépen a szép sorokat és örülünk, hogy a konyha idén is elnyerte tetszésüket. Reméljük még vendégül láthatjuk Önöket a jövőben is!
 • László Gézáné
  2022. 08. 02. 20:57 (Veszprémvarsány)
  Nagyon jól éreztük magunkat.2 éve járunk ide.Remek hotel.Szép tiszta szobák.Dícséret a takarító hölgyeknek.Finom ételek ,dícséret a szakácsnak,és a konyhán dolgozóknak.Családias hangulat,gyönyönyörű a hotel környéke.sok -sok élménnyel jöttünk haza.Köszönjük.
  Zsanett Hotel Balatonkeresztúr
  2022-08-03 10:42:45
  Köszönjük, hogy ismét vendégünk volt és időt szánt az értékelésre, köszönjük a szép szavakat. Örülünk, hogy a tisztasággal, ételekkel, környezettel meg voltak elégedve és élményekben gazdag kikapcsolódásban volt részük. Reméljük a jövőben még vendégül láthatjuk Önöket!
 • Szula Zita
  2022. 07. 28. 06:25 (Békéscsaba)
  Ha valaki nyugalomra vágyik a felgyorsult, zajos hétköznapok után, a Zsanett Hotel igazán megfelelő erre. Pihentető környezet, barátságos, mindenre odafigyelő alkalmazottak biztosítják a teljes kikapcsolódást.

  A bőséges reggeli és vacsora házias ízvilágával kényezteti a vendégeket.

  A nagy családi nyaralás, a kutyussal együtt pihenés, a párunkkal való kikapcsolódás zavartalanul elfér itt egymás mellett.

  Köszönjük a figyelmességüket!
  Zsanett Hotel Balatonkeresztúr
  2022-07-28 10:19:07
  Nagyon köszönjük, hogy vendégünk volt és időt szakított az értékelésre. Örülünk, hogy jól érezték magukat és köszönjük e szép sorokat. Reméljük a jövőben még vendégül láthatjuk Önöket!
Vendégeink véleménye
 • "Minden tökéletes volt annyi hogy Német nyelvre volt beállítva a TV és németül nem tudok csak angolul (Maybe i think so, but my ENGLISH is not the best,of course.). De azonnal megoldották.
  Szilágyi Örs
 • "Augusztusban négy éjszakát töltöttünk családi nyaralásként a Zsanett Hotelben. 6 felnőtt és 4 gyerkőc (2-től 8 évesig) pihent itt, nem is akárhogy. Ápolt parkosított kert, hinták, homokozó, kinti..."
  Lőrinczné György Anikó
 • "Liebes Zsanett Hotel, vielen Dank für die schöne Zeit die wir auch dieses Jahr wieder bei Euch und unter Freunden verbringen durften.

  Seit nun 30 Jahre finden wir den Weg ins Zsanett Hotel und..."
  Wolfgang Engelhardt
 • "Minden szuper volt,Több éve járunk vissza és ismét nagyon elégedettek voltunk mindennel.Dícséret a személyzetnek- takarító hölgyeknek,szakácsnak,és a konyhán dolgozóknak.Mindenkinek csak ajánlani..."
  Istenes József
 • "Minden szuper volt 4.voltunk ,és ismét nagyon nagyon elégedettek voltunk ,mindent nagyon szépen köszönünk"
  Bánhidi József