Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Veress Katalin dr
  2020. 09. 14. 21:36 (Budapest)
  Szálláshelyet kerestünk félpanzióval, és számos lehetôséggel felszerelt, kellemes kis nyaralóhelyet találtunk a köteles kiszolgáláson túl is odafigyelô, nyitott, kedves, családias személyzettel. Csak ajánlani tudom!
 • Rideg Veronika
  2020. 09. 11. 11:56 (Balatonvilagos)
  Nagyon jól éreztük magunkat és még sehol nem kaptunk ajándékba Leo vagy más jégkrémet.

  Nagyon jó időt fogtunk ko, a medence kellemes volt

  Biztos megyünk jövőre is
 • Sebők Anita
  2020. 09. 04. 15:11 (Zalaegerszeg)
  Kedves Zsanett Hotel! Szîvből köszönjük a családommal, hogy Nálatok lehettünk és jól èreztettük Magunkat , mindennel maximálisan elégedettek voltunk, külön köszönet Bélának!
 • Szoboszlai Anikó
  2020. 09. 03. 19:36 (Budapest)
  Nagyon jól éreztük magunkat! A szállás és az ellátás is tökéletes volt. Reméljük jövőre is lesz lehetőségünk itt pihenni.
 • Andrejszki Géza
  2020. 09. 01. 17:08 (Budapest)
  Másodszor voltunk a Zsanett hotelban. /nem először és utoljára/ Tavaly először, aztán idén:-) Mert ha az ember "kifogja", hogy olyan emberekkel, családokkal, társaságokkal nyaral, mely betartják az együttélés szabályait, /nem hangoskodnak, nincs obszcén beszéd, nincs cigaretta, netán szivarfüst stb./ akkor egészen kellemesen el lehetett tölteni azt a félve őrzött pár napot, mely a megérdemelt semmittevéssel tölt el az ember.

  A környezet rendezett, a medence tiszta az ételek rendben, parkolás megoldott a házhoz tartozó személyzet kedves és készséges. Úgy hogy sajnáltuk, amikor letelt az idő és el kellett búcsúznunk ettől a szép és pihenésre alkalmas helytől. Köszönjük a lehetőséget, tisztelettel: Andrejszki Géza
 • Szeip László
  2020. 08. 31. 18:00 (Budapest)
  Nagyon jól éreztük magunkat az Önöknél töltött néhány nap alatt. A szálló családias hangulata, a személyzet kedvessége, hozzáértése, a finom változatos ételek kellemes emlékké tették a nyaralást. Reméljük jövőre ismét találkozhatunk.
 • Kovalter Tímea
  2020. 08. 31. 17:41 (Győr)
  Négy napot töltöttünk a hotelben, nagyon jól éreztük magunkat. A svédasztalos ellátásban bőséges és változatos reggeli és vacsora volt. Sajnos lemaradtunk a légkondicionált szobáról, ezért egy kicsit meleg volt éjszaka. Gyermekem nagyon élvezte a kültéri medencét. Csak ajánlani tudom, köszönjük!
 • Molnár Sándor
  2020. 08. 28. 06:17 (Hajdúnánás )
  Minden rendben volt. - recepció, - környezet, - ételek, - kiszolgálás, - árak Jól éreztük magunkat!
 • Szilvia
  2020. 08. 25. 12:56 (Budapest )
  Fenséges ételek, kedves, segítőkész kiszolgálás, tisztaság. Közeli strandolási lehetőség. Nagyon jól éreztük magunkat és a kutyánk is.

  Ajánlani tudom családoknak és pároknak is. Mi biztosan visszatértünk!
 • dr Dombi Péter
  2020. 08. 25. 08:28 (Tatabánya)
  Mint törzsvendég több mint 25 éve élvezzük a Hotel vendégszeretét.
Vendégeink véleménye
 • "Szálláshelyet kerestünk félpanzióval, és számos lehetôséggel felszerelt, kellemes kis nyaralóhelyet találtunk a köteles kiszolgáláson túl is odafigyelô, nyitott, kedves, családias személyzettel...."
  Veress Katalin dr
 • "Nagyon jól éreztük magunkat és még sehol nem kaptunk ajándékba Leo vagy más jégkrémet.

  Nagyon jó időt fogtunk ko, a medence kellemes volt

  Biztos megyünk jövőre is"
  Rideg Veronika
 • "Kedves Zsanett Hotel! Szîvből köszönjük a családommal, hogy Nálatok lehettünk és jól èreztettük Magunkat , mindennel maximálisan elégedettek voltunk, külön köszönet Bélának! "
  Sebők Anita
 • "Nagyon jól éreztük magunkat! A szállás és az ellátás is tökéletes volt. Reméljük jövőre is lesz lehetőségünk itt pihenni."
  Szoboszlai Anikó
 • "Másodszor voltunk a Zsanett hotelban. /nem először és utoljára/ Tavaly először, aztán idén:-) Mert ha az ember "kifogja", hogy olyan emberekkel, családokkal, társaságokkal nyaral, mely betartják..."
  Andrejszki Géza