Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Csernákné Lipták Gyöngyi
  2020. 08. 13. 13:10 (Békéscsaba)
  Minden nagyon szuper volt, nagyon meg voltunk elégedve mindennel! Kb. 10 éve nyaraltunk itt először gyerekekkel, de most sem csalódtunk! A Hotel Személyzete nagyon segítőkész és figyelmes volt minden téren! A reggeli, vacsora nagyon választékos, bőséges és finom volt minden nap, köszönet a szakácsoknak érte! Nagyon ajánlom Mindenkinek, aki a szabadságát egy nyugodt, békés és szuper helyen szeretné eltölteni! :)

  Biztosan visszatérünk még ide.
 • Farkas Ádám
  2020. 08. 13. 11:07 (Budapest)
  Üdv,

  harmadszorra voltunk gyerekekkel és a "békás hotel" a kedvencük :)

  Kedves mindenki, az ételek finomak és jó, hogy lett vacsora is fixen beépítve.

  Jövőre újra!!!

  Köszönjük
 • Steidlné Szabó Katalin
  2020. 08. 12. 10:21 (Vác)
  Igazán kellemes környezet nagyon kedves kiszolgálás, házias finom étel.Egy igazi kis gyöngyszem,ahol a mindent a vendégért elv érvényesül.Köszönjük Zsanett hotel.
 • Timár
  2020. 08. 11. 12:55 (Szirák)
  Jól éreztük magunkat.  Köszönjük.
 • Wéber Anikó
  2020. 08. 10. 12:53 (Budapest)
  Már ötödik éve járunk vissza nyaralni. Imádjuk ezt a helyet, mert nagyon családbarát, a Balaton nyugodt részén, a tömegektől távol esik. Kiemelném a finom svédasztalos ételeket, amik minden évben garantálják a néhány kiló pluszt. Most, hogy a gyerekek már nem totyogósak, mi szülők is tudtunk pihenni is, mert jól kiismerik magukat a zárt területen, és önállóan tudnak játszani a hotel kertjében és a medencékben.

  Remélem jövőre is visszatérünk!
 • Hanákné Kiss Judit
  2020. 08. 05. 19:27 (Kecskemét)
  Kedves Zsanett Hotel!

  Az elmúlt tíz évben Önöknél töltöttük a szabadságunkat. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve.Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket.  Üdvözlettel:Hanákné Kiss Judit
 • Varga Zsolt
  2020. 08. 05. 06:47 (Nyárlőrinc)
  Szuper jó volt minden a szállás a környezet a kiszolgálás a konyha!

  Kiemelném a grill este az fantasztik!

  10 böl 10 pont .

  Köszönjük!
 • Benke Zsófia
  2020. 08. 04. 22:53 (Dunakeszi)
  Nagyon jól éreztük magunkat. Kisgyerekeseknek is ajánlom. A reggeli, vacsora bőséges és választékos volt. A szobánk tiszta volt, jót pihentünk. A Zsanett Hotelt interneten találtam, találtuk, megtetszett és lefoglaltuk a szállásunkat. Mikor megérkeztünk, akkor jöttem rá, hogy én itt 32 évvel ezelőtt már nyaraltam, a Nagyatádi Konzervgyár üdülője volt. Jó érzés volt újra itt lenni. Jövőre ugyanitt :)
 • Csorba Tibor, Csorba-Kiss Szilvia
  2020. 08. 03. 08:00 (Sajószöged)
  Két kisgyerekkel töltöttünk itt 6 napot. Nagyon szép a környezet, a Hotel tiszta, kedves a személyzet. Közel van a Balatonpart csendes strand van kialakítva. Az étel nagyon finom volt, kifogástalan.

  Jól éreztük magunkat !
 • Borus György
  2020. 08. 02. 22:56 (Debrecen)
  Minden tökéletes volt, köszönjük szépen. Egyetlen apróság: egy vízforraló jó lenne a szobákba. Sokan nehezen bírják ki reggel 8-ig kávé nélkül.
Vendégeink véleménye
 • "Minden nagyon szuper volt, nagyon meg voltunk elégedve mindennel! Kb. 10 éve nyaraltunk itt először gyerekekkel, de most sem csalódtunk! A Hotel Személyzete nagyon segítőkész és..."
  Csernákné Lipták Gyöngyi
 • "Üdv,

  harmadszorra voltunk gyerekekkel és a "békás hotel" a kedvencük :)

  Kedves mindenki, az ételek finomak és jó, hogy lett vacsora is fixen beépítve.

  Jövőre újra!!!
  Farkas Ádám
 • "Igazán kellemes környezet nagyon kedves kiszolgálás, házias finom étel.Egy igazi kis gyöngyszem,ahol a mindent a vendégért elv érvényesül.Köszönjük Zsanett hotel."
  Steidlné Szabó Katalin
 • "Jól éreztük magunkat.  Köszönjük."
  Timár
 • "Már ötödik éve járunk vissza nyaralni. Imádjuk ezt a helyet, mert nagyon családbarát, a Balaton nyugodt részén, a tömegektől távol esik. Kiemelném a finom svédasztalos ételeket,..."
  Wéber Anikó