Törzsvendégprogram

2021. 01.01-től megváltozik Törzsvendégprogramunk! Alkalmazkodni szükséges a szállodai szoftverhez, a számlázó programhoz, és az adminisztráció csökkentéséhez, így %-os kedvezmény biztosításával honoráljuk hűségét. A jelenlegi felírt pontokat figyelembe vesszük az utolsó itt tartózkodás idejétől számított 3 éven belül.

Ismerős környezetben pihenni és kikapcsolódni megnyugtató érzés.  A már ismert szobatípus, étterem, konyha, wellnessrészleg és főleg az ismerős arcok olyan érzést nyújtanak számunkra, mintha otthon lennénk.

Miért jó nálunk törzsvendégnek lenni?

Törzskártya szabályzat 

Általános szabályok

Törzskártya tulajdonos minden olyan belföldi vagy külföldi természetes személy lehet, aki elfogadja a Törzskártya szabályzatot.
Kártya igénylés

A Zsanett Hotel egyéni Törzskártyáját minden belföldi vagy külföldi természetes személy igényelheti:

A kedvezmény igénybevételére ezt követően a következő alkalomtól lesz lehetősége.

Használatra vonatkozó speciális feltételek

A törzskártya fokozatai

A Zsanett Hotel törzskártya kedvezmény kizárólag szállás reggelivel, szállás félpanzióval csomagokra vonatkozik.

Így nem vehető igénybe az alábbiakra:

•            IFA után

•            kis háziállatok elszállásolása után

•            parkolás után

•            szálloda egyéb szolgáltatásaira

Bronzkártya 5% kedvezményre jogosít

Ezüstkártya: 8% kedvezményre jogosít:

Aranykártya 10% kedvezményre jogosít

Amennyiben törzsvendégünk szállodánk szállásszolgáltatását három egymást követő évben nem veszi igénybe, úgy a törzsvendégkedvezmény sávból (alkalom), a kedvezmény újbóli  igénybevételekor egyet visszasorolódik.

A Zsanett Hotel vezetősége fenntartja magának a jogot, hogy a szabályzatot felülvizsgálja, és szükség esetén megváltoztassa.


Zsanett Hotel*** vezetősége

Vendégeink véleménye
 • "Minden tökéletes volt annyi hogy Német nyelvre volt beállítva a TV és németül nem tudok csak angolul (Maybe i think so, but my ENGLISH is not the best,of course.). De azonnal megoldották.
  Szilágyi Örs
 • "Augusztusban négy éjszakát töltöttünk családi nyaralásként a Zsanett Hotelben. 6 felnőtt és 4 gyerkőc (2-től 8 évesig) pihent itt, nem is akárhogy. Ápolt parkosított kert, hinták, homokozó, kinti..."
  Lőrinczné György Anikó
 • "Liebes Zsanett Hotel, vielen Dank für die schöne Zeit die wir auch dieses Jahr wieder bei Euch und unter Freunden verbringen durften.

  Seit nun 30 Jahre finden wir den Weg ins Zsanett Hotel und..."
  Wolfgang Engelhardt
 • "Minden szuper volt,Több éve járunk vissza és ismét nagyon elégedettek voltunk mindennel.Dícséret a személyzetnek- takarító hölgyeknek,szakácsnak,és a konyhán dolgozóknak.Mindenkinek csak ajánlani..."
  Istenes József
 • "Minden szuper volt 4.voltunk ,és ismét nagyon nagyon elégedettek voltunk ,mindent nagyon szépen köszönünk"
  Bánhidi József