Törzsvendégprogram

2021. 01.01-től megváltozik Törzsvendégprogramunk! Alkalmazkodni szükséges a szállodai szoftverhez, a számlázó programhoz, és az adminisztráció csökkentéséhez, így %-os kedvezmény biztosításával honoráljuk hűségét. A jelenlegi felírt pontokat figyelembe vesszük az utolsó itt tartózkodás idejétől számított 3 éven belül.

Ismerős környezetben pihenni és kikapcsolódni megnyugtató érzés.  A már ismert szobatípus, étterem, konyha, wellnessrészleg és főleg az ismerős arcok olyan érzést nyújtanak számunkra, mintha otthon lennénk.

Miért jó nálunk törzsvendégnek lenni?

Törzskártya szabályzat 

Általános szabályok

Törzskártya tulajdonos minden olyan belföldi vagy külföldi természetes személy lehet, aki elfogadja a Törzskártya szabályzatot.
Kártya igénylés

A Zsanett Hotel egyéni Törzskártyáját minden belföldi vagy külföldi természetes személy igényelheti:

A kedvezmény igénybevételére ezt követően a következő alkalomtól lesz lehetősége.

Használatra vonatkozó speciális feltételek

A törzskártya fokozatai

A Zsanett Hotel törzskártya kedvezmény kizárólag szállás reggelivel, szállás félpanzióval csomagokra vonatkozik.

Így nem vehető igénybe az alábbiakra:

•            IFA után

•            kis háziállatok elszállásolása után

•            parkolás után

•            szálloda egyéb szolgáltatásaira

Bronzkártya 5% kedvezményre jogosít

Ezüstkártya: 8% kedvezményre jogosít:

Aranykártya 10% kedvezményre jogosít

Amennyiben törzsvendégünk szállodánk szállásszolgáltatását három egymást követő évben nem veszi igénybe, úgy a törzsvendégkedvezmény sávból (alkalom), a kedvezmény újbóli  igénybevételekor egyet visszasorolódik.

A Zsanett Hotel vezetősége fenntartja magának a jogot, hogy a szabályzatot felülvizsgálja, és szükség esetén megváltoztassa.


Zsanett Hotel*** vezetősége

Vendégeink véleménye
 • "Szálláshelyet kerestünk félpanzióval, és számos lehetôséggel felszerelt, kellemes kis nyaralóhelyet találtunk a köteles kiszolgáláson túl is odafigyelô, nyitott, kedves, családias személyzettel...."
  Veress Katalin dr
 • "Nagyon jól éreztük magunkat és még sehol nem kaptunk ajándékba Leo vagy más jégkrémet.

  Nagyon jó időt fogtunk ko, a medence kellemes volt

  Biztos megyünk jövőre is"
  Rideg Veronika
 • "Kedves Zsanett Hotel! Szîvből köszönjük a családommal, hogy Nálatok lehettünk és jól èreztettük Magunkat , mindennel maximálisan elégedettek voltunk, külön köszönet Bélának! "
  Sebők Anita
 • "Nagyon jól éreztük magunkat! A szállás és az ellátás is tökéletes volt. Reméljük jövőre is lesz lehetőségünk itt pihenni."
  Szoboszlai Anikó
 • "Másodszor voltunk a Zsanett hotelban. /nem először és utoljára/ Tavaly először, aztán idén:-) Mert ha az ember "kifogja", hogy olyan emberekkel, családokkal, társaságokkal nyaral, mely betartják..."
  Andrejszki Géza