Törzsvendégprogram

2021. 01.01-től megváltozik Törzsvendégprogramunk! Alkalmazkodni szükséges a szállodai szoftverhez, a számlázó programhoz, és az adminisztráció csökkentéséhez, így %-os kedvezmény biztosításával honoráljuk hűségét. A jelenlegi felírt pontokat figyelembe vesszük az utolsó itt tartózkodás idejétől számított 3 éven belül.

Ismerős környezetben pihenni és kikapcsolódni megnyugtató érzés.  A már ismert szobatípus, étterem, konyha, wellnessrészleg és főleg az ismerős arcok olyan érzést nyújtanak számunkra, mintha otthon lennénk.

Miért jó nálunk törzsvendégnek lenni?

Törzskártya szabályzat 

Általános szabályok

Törzskártya tulajdonos minden olyan belföldi vagy külföldi természetes személy lehet, aki elfogadja a Törzskártya szabályzatot.
Kártya igénylés

A Zsanett Hotel egyéni Törzskártyáját minden belföldi vagy külföldi természetes személy igényelheti:

A kedvezmény igénybevételére ezt követően a következő alkalomtól lesz lehetősége.

Használatra vonatkozó speciális feltételek

A törzskártya fokozatai

A Zsanett Hotel törzskártya kedvezmény kizárólag szállás reggelivel, szállás félpanzióval csomagokra vonatkozik.

Így nem vehető igénybe az alábbiakra:

•            IFA után

•            kis háziállatok elszállásolása után

•            parkolás után

•            szálloda egyéb szolgáltatásaira

Bronzkártya 5% kedvezményre jogosít

Ezüstkártya: 8% kedvezményre jogosít:

Aranykártya 10% kedvezményre jogosít

Amennyiben törzsvendégünk szállodánk szállásszolgáltatását három egymást követő évben nem veszi igénybe, úgy a törzsvendégkedvezmény sávból (alkalom), a kedvezmény újbóli  igénybevételekor egyet visszasorolódik.

A Zsanett Hotel vezetősége fenntartja magának a jogot, hogy a szabályzatot felülvizsgálja, és szükség esetén megváltoztassa.


Zsanett Hotel*** vezetősége

Vendégeink véleménye
 • "Remek hely! Mindenkinek szívből ajánlom, aki csendes, barátságos környezetben szeretne feltöltődni, pihenni. A reggeli bőséges és kiváló volt. Az ebédet egy közeli vendéglőből hozattuk, ami..."
  Polgár János
 • "Kedves Zsanett Hotel! <br />\r
  <br />\r
  Jòl èreztük magunkat. A reggelik nagyon finomak voltak. A pròblèmànk a vacsoràval volt. Jobb szeretünk helyben vacsoràzni. A lègkondiciònàlt szoba,a medence..."
  Diòsdinè Hoffmann Erzsèbet
 • "Nagyon csodálatos hely nagyon jol ereztük magunkat a lanyok is oda voltak több időt fogunk itt lenni az etel,kiszolgálás kifogástalan minden nagyon szuper köszönjük a vendèglátást"
  Horvath Ferenc
 • "Tisztelt Zsanett Hotel!  2 éjszakát 2023.08. 11-13-ig töltöttünk Önöknél.Tisztaság,kedves kiszolgálás,bőséges finom reggeli.

  Bárkinek ajánljuk!"
  Babos Anikó,Babos Lászlóné+ 2 gyermek
 • "Kedves Zsanett Hotel! Négy napot töltöttünk el Önöknél, nagyon jól éreztük magunkat! 4 felnőtt 4 gyerekkel, mindenki megtalálta a saját szórakozását ( gyerekjàték, medence, jakuzzi)! A reggeli..."
  Giczi Sándorné Ildiko