Ajánlatkérés/Foglalás

Zsanett hotel wellness, jakuzziWellness

Pihenés, kényeztetés, felfrissülés - testben és lélekben!

Szállodai szolgáltatásaink közül néhány a wellness szolgáltatások közé sorolható. Kültéri szolgáltatások ezek, mivel mi a balatoni szezonban tartunk nyitva.

Hangulatos, a környezetbe jól illő, vendégeink által közkedvelt úszómedencénk a két épület között, a játszótér és az étterem terasza szomszédságában található. Gyermekek is nagy élvezettel használják.

Mérete: 8,27 m x 4,87 m vese alakú. Vízmélysége: a lépcső közelében 90 cm, majd távolabb 125 cm.

Jakuzzink közel a medencéhez és a szaunához található, 6 személyes, feszített víztükrű. 33 db masszázs hidroterápiás fúvóka, 10 db levegőfúvóka gondoskodik a kiváló masszázsért és az élményt fokozza a fényterápia. A megfelelő színek nem egyszerűen hangulatunkat befolyásolják, de egészségünkre is pozitívan hatnak. 

A medence közvetlen közelében levő szauna-faházban kapott helyet a 2x2 m nagyságú finn szaunánk, ami a teljes kikapcsolódáshoz járul hozzá.

Pihenés, napozás céljára nagy füves, illetve térköves, napozó és pihenő terület napozóágyakkal áll kedves vendégeink részére.

Sportoláshoz négy sporteszközből álló szabadtéri fitneszpark, strandröplabda pálya, strandfoci pálya, asztalitenisz, úszás, kerékpározás áll rendelkezésre. A "balatoni bringakörút" szállodánk előtt halad el.

A wellness élmények után mediterrán teraszunkon,  gyönyörű napsütés, a nagy fa árnyékában egy frissítő itallal csak arra gondolhat kedves Vendégünk: Ez jólesett! 

Zsanett Hotel wellness, jakuzziZsanett Hotel szauna belsőZsanett Hotel wellness, medence

Vendégértékelések alapján

9,2/10

Fizetési lehetőségek

Készpénz
Bankkártya
Szép kártya