Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Varga Zsolt
  2020. 08. 05. 06:47 (Nyárlőrinc)
  Szuper jó volt minden a szállás a környezet a kiszolgálás a konyha!

  Kiemelném a grill este az fantasztik!

  10 böl 10 pont .

  Köszönjük!
 • Benke Zsófia
  2020. 08. 04. 22:53 (Dunakeszi)
  Nagyon jól éreztük magunkat. Kisgyerekeseknek is ajánlom. A reggeli, vacsora bőséges és választékos volt. A szobánk tiszta volt, jót pihentünk. A Zsanett Hotelt interneten találtam, találtuk, megtetszett és lefoglaltuk a szállásunkat. Mikor megérkeztünk, akkor jöttem rá, hogy én itt 32 évvel ezelőtt már nyaraltam, a Nagyatádi Konzervgyár üdülője volt. Jó érzés volt újra itt lenni. Jövőre ugyanitt :)
 • Csorba Tibor, Csorba-Kiss Szilvia
  2020. 08. 03. 08:00 (Sajószöged)
  Két kisgyerekkel töltöttünk itt 6 napot. Nagyon szép a környezet, a Hotel tiszta, kedves a személyzet. Közel van a Balatonpart csendes strand van kialakítva. Az étel nagyon finom volt, kifogástalan.

  Jól éreztük magunkat !
 • Borus György
  2020. 08. 02. 22:56 (Debrecen)
  Minden tökéletes volt, köszönjük szépen. Egyetlen apróság: egy vízforraló jó lenne a szobákba. Sokan nehezen bírják ki reggel 8-ig kávé nélkül.
 • Bocz Attila
  2020. 07. 31. 08:23 (Komló)
  Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet udvarias, és készséges. Az ellátás elsőosztályú volt! A szoba felszereltsége és higiéniája tökéletesen rendben volt. Biztos vagyok abban, hogy még visszamegyünk.
 • Krausz Katalin és Milics Bence
  2020. 07. 30. 19:59 (Budapest )
  Ismét nagyon jól éreztük magunkat, és a kutyus is nagyon élvezte a hatalmas kert adta szaladgálási lehetőséget. Nagyon finom és széles választékú volt a svédasztalos reggeli. A személyzet igazán segítőkész volt és nagyon figyelmes a kutyust illetően.

  Mindent nagyon köszönünk, jővőre ismét megyünk!

 • Ildikó Szilágyi
  2020. 07. 30. 06:10 (Miskolc)
  Nagyon jól éreztük magunkat, tiszta Hotel, nagyon kedves személyzet félpanziós ellátás nagyon jó és nagyon finom. Jövőre is vissza megyünk köszönjük
 • Kiszely Katalin
  2020. 07. 29. 12:01 (Szentendre)
  Tisztelt Zsanett hotel!

  Először jártunk Önöknél, jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves, nyugodt, az ételek finomak, változatosak voltak, megítélésem szerint jó alapanyagból készültek. Mivel évtizedek óta járunk a Balatonra, egyetlen dolog hiányzott a megszokottból, éspedig az, hogy a hotelből és annak területéről nem láttunk rá a Balatonra. Ezt leszámítva mindenkinek csak ajánlani tudom a Zsanett hotelt.

  Üdvözlettel:

  Kiszely Katalin
 • Pogonyi család
  2020. 07. 28. 18:29 (Kondoros)
  Nagyon jól éreztük magunkat az apartmanban, megyünk máskor is! A gyerekek nagyon élvezték az udvari játékokat, imádták a kerti tó békáit. Az ételkínálat finom és változatos volt. A személyzet kedves és készséges volt. Köszönjük szépen!
 • Sebők Anita
  2020. 07. 27. 08:17 (Zalaegerszeg)
  Kedves Zsanett Hotel! Teljesen elègedettek voltunk mindennel, a kinyhájuk isteni, a szemèlyzet segitőkèsz. Köszönjük szèpen
Vendégeink véleménye
 • "Szálláshelyet kerestünk félpanzióval, és számos lehetôséggel felszerelt, kellemes kis nyaralóhelyet találtunk a köteles kiszolgáláson túl is odafigyelô, nyitott, kedves, családias személyzettel...."
  Veress Katalin dr
 • "Nagyon jól éreztük magunkat és még sehol nem kaptunk ajándékba Leo vagy más jégkrémet.

  Nagyon jó időt fogtunk ko, a medence kellemes volt

  Biztos megyünk jövőre is"
  Rideg Veronika
 • "Kedves Zsanett Hotel! Szîvből köszönjük a családommal, hogy Nálatok lehettünk és jól èreztettük Magunkat , mindennel maximálisan elégedettek voltunk, külön köszönet Bélának! "
  Sebők Anita
 • "Nagyon jól éreztük magunkat! A szállás és az ellátás is tökéletes volt. Reméljük jövőre is lesz lehetőségünk itt pihenni."
  Szoboszlai Anikó
 • "Másodszor voltunk a Zsanett hotelban. /nem először és utoljára/ Tavaly először, aztán idén:-) Mert ha az ember "kifogja", hogy olyan emberekkel, családokkal, társaságokkal nyaral, mely betartják..."
  Andrejszki Géza