Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Bocz Attila
  2020. 07. 31. 08:23 (Komló)
  Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet udvarias, és készséges. Az ellátás elsőosztályú volt! A szoba felszereltsége és higiéniája tökéletesen rendben volt. Biztos vagyok abban, hogy még visszamegyünk.
 • Krausz Katalin és Milics Bence
  2020. 07. 30. 19:59 (Budapest )
  Ismét nagyon jól éreztük magunkat, és a kutyus is nagyon élvezte a hatalmas kert adta szaladgálási lehetőséget. Nagyon finom és széles választékú volt a svédasztalos reggeli. A személyzet igazán segítőkész volt és nagyon figyelmes a kutyust illetően.

  Mindent nagyon köszönünk, jővőre ismét megyünk!

 • Ildikó Szilágyi
  2020. 07. 30. 06:10 (Miskolc)
  Nagyon jól éreztük magunkat, tiszta Hotel, nagyon kedves személyzet félpanziós ellátás nagyon jó és nagyon finom. Jövőre is vissza megyünk köszönjük
 • Kiszely Katalin
  2020. 07. 29. 12:01 (Szentendre)
  Tisztelt Zsanett hotel!

  Először jártunk Önöknél, jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves, nyugodt, az ételek finomak, változatosak voltak, megítélésem szerint jó alapanyagból készültek. Mivel évtizedek óta járunk a Balatonra, egyetlen dolog hiányzott a megszokottból, éspedig az, hogy a hotelből és annak területéről nem láttunk rá a Balatonra. Ezt leszámítva mindenkinek csak ajánlani tudom a Zsanett hotelt.

  Üdvözlettel:

  Kiszely Katalin
 • Pogonyi család
  2020. 07. 28. 18:29 (Kondoros)
  Nagyon jól éreztük magunkat az apartmanban, megyünk máskor is! A gyerekek nagyon élvezték az udvari játékokat, imádták a kerti tó békáit. Az ételkínálat finom és változatos volt. A személyzet kedves és készséges volt. Köszönjük szépen!
 • Sebők Anita
  2020. 07. 27. 08:17 (Zalaegerszeg)
  Kedves Zsanett Hotel! Teljesen elègedettek voltunk mindennel, a kinyhájuk isteni, a szemèlyzet segitőkèsz. Köszönjük szèpen
 • Pappné Erdei Zsuzsanna
  2020. 07. 25. 21:44 (Budapest)


  Kellemes családias hotel, szép gondozott parkkal, ellátás kitünő. Nagy előny a közeli szabad strand, amely nem zsufolt és a stégről közvetlenül elérhető a sekély Balaton, gumimatraccal is biztonságos .

  Az étteremben készséges a személyzet.

  Jól éreztük magunkat.
 • Dombi Péter
  2020. 07. 24. 08:06 (Tatabánya)
  Köszönünk. mindent. Még sokáig legyenek szép napjaink az Önök szolgáltatásával.

  Dr Dombi Péter
 • Nagy István és családja
  2020. 07. 22. 14:03 (Budapest)
  Nagyon kellemes, nyugodt szálláshely. Évek óta visszajárunk. Szeretjük a közvetlen lejárást a partra, a kitűnő félnapziós elllátást.
 • Gremsperger Andrásné
  2020. 07. 16. 10:27 (Budapest)
  Tisztelt Hotel Zsanett !  Nagyon kellemes napokat töltöttünk Önöknél, már nem először és remélem nem utoljára.

  A színvonal az évek során sem változott, KITŰNŐ! Nagyon jó egészséget és kitartást kívánok, hogy még sokáig élvezhessük vendégszeretetüket.  Üdvözlettel Gremsperger Andrásné 2020.07.16
Vendégeink véleménye
 • "Remek hely! Mindenkinek szívből ajánlom, aki csendes, barátságos környezetben szeretne feltöltődni, pihenni. A reggeli bőséges és kiváló volt. Az ebédet egy közeli vendéglőből hozattuk, ami..."
  Polgár János
 • "Kedves Zsanett Hotel! <br />\r
  <br />\r
  Jòl èreztük magunkat. A reggelik nagyon finomak voltak. A pròblèmànk a vacsoràval volt. Jobb szeretünk helyben vacsoràzni. A lègkondiciònàlt szoba,a medence..."
  Diòsdinè Hoffmann Erzsèbet
 • "Nagyon csodálatos hely nagyon jol ereztük magunkat a lanyok is oda voltak több időt fogunk itt lenni az etel,kiszolgálás kifogástalan minden nagyon szuper köszönjük a vendèglátást"
  Horvath Ferenc
 • "Tisztelt Zsanett Hotel!  2 éjszakát 2023.08. 11-13-ig töltöttünk Önöknél.Tisztaság,kedves kiszolgálás,bőséges finom reggeli.

  Bárkinek ajánljuk!"
  Babos Anikó,Babos Lászlóné+ 2 gyermek
 • "Kedves Zsanett Hotel! Négy napot töltöttünk el Önöknél, nagyon jól éreztük magunkat! 4 felnőtt 4 gyerekkel, mindenki megtalálta a saját szórakozását ( gyerekjàték, medence, jakuzzi)! A reggeli..."
  Giczi Sándorné Ildiko