Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kalina József
  2020. 07. 10. 14:20 (Érd)
  Tisztelt Hotel Zsanett! Nagyon kellemes hat napot töltöttünk Önöknél a múlt héten. Kellemes környezet,nagyon finom ételek,kedves,segítőkész személyzet. Ráadásul az idő is remek volt,ez nem tudom mennyire volt az önök érdeme. Nyugodt szívvel ajánlom másoknak is a hotelt mert az ár érték arány teljesen megfelelő.Köszönünk mindent és jövőre találkozunk! üdvözlettel:Kalina József
 • Horváth Szabolcs
  2020. 07. 06. 10:45 (Kaposvár)
  Másodszor választottuk Zsanett hotelt, nem hiába. Elsősorban a kb 8 méteres nedence miatt, amiből a gyerekek ki sem akarnak jönni, ez mellett ha kicsit fáznának ott a 37,5 fokos jakuzzi, na meg a felnőteknek a szauna. A szobák tiszták, naponta takarítanak. Személyzet nagyon kedves, barátságos, mindíg a kedvünkben járnak, családias környezet. Ételek is finomak, és választékos.

  Tisztelettel:Horváth Szabolcs
 • Pfendler Tibor
  2020. 07. 01. 08:43 (Budapest)
  Az itt töltött 8 nap feledhetetlen élményt nyújtott számunkra.

  Túlzás nélkül állíthatjuk gyönyörű környezete, makulátlan tisztasága,

  szolgáltatások színvonala - nem utolsósorban a kedves, figyelmes

  személyzete miatt- még nemzetközi összehasonlításban is megállja helyét a létesítmény.

  Legközelebb is szeretnénk a Zsanett Hotel vendégei lenni, és bátran

  merjük ajánlani a pihenni vágyóknak.
 • Zsuzsanna
  2020. 01. 13. 14:07 (Nagykanizsa)
  2019 szilveszterét töltöttük a Hotelben. Nem lehet máskent értékelni csak hogy kitünöen. Nagyszerüen összerakott program,fantasztikus ételek és nagyon kedves személyzet.Bátran ajánlom mindenkinek aki szereti a jó társaságot . Bizton állitom hogy barátságok születnek és visszatér aki teheti. Mi sem utoljára voltunk. Köszönjük az élményt kívánunk sok sikert a munkájukhoz. Jószef és Zsuzsanna Nagykanizsa
 • GALLAI ISTVÁN
  2020. 01. 12. 10:33 (BUDAPEST)
  Az ott töltött 4 nap alatt mindent jónak találtunk, különösen a disznóvágást.

  A szilveszter is kellemesen telt el, a másnapi gesztenyézéssel együtt!
 • Pintér Jenő Gábor
  2020. 01. 12. 08:03 (Tab)
  Csak megköszönni tudjuk a Hotel dolgozóinak, hogy felejthetetlenné tették mind a pihenésünk, mind a szilveszteri szórakozásunk. Készséges, udvarias kiszolgálás, remek konyha..... hangulatos, zenés disznóölés és tor...... forralt bor.... gesztenyézés...... séta a téli Balaton parton......Tiszta és rendezett szállás.

  Remélem, hogy lesz még lehetőség visszatérni.

  Csak ajánlani tudjuk télen-nyáron.

  Gyöngyi, Jenő
 • Schmidtné Pálmai Ibolya
  2020. 01. 11. 08:07 (Budapest)
  Kedves Zsanett Hotel! Köszönöm szépen azt a 4 napot, amit az Önöknél tölthettünk. Nagyon jól éreztük magunkat. A vendéglátással, a kiszolgálással nagyon meg voltunk elégedve. A programok felejthetetlen élményt jelentettek. A disznótoros ételek nagyon finomak voltak. Nagyon köszönjük a teljes személyzetnek azt a sok munkát azért, hogy mi jól érezzük magunkat. Üdvözlettel: Schmidné Pálmai Ibolya
 • Zsuzsa
  2019. 08. 04. 00:00
  A szabadstrand nagyon közel volt, a kert végéből le lehetett sétálni. A medence nagyon hivogató volt,de végül a Balaton nyert nálunk,talán ha több napunk lett volna ott maradni kihasználtuk volna a jacuzzival együtt. A reggeli széles választékú és nagyon bőséges volt. figyelmes volt a reggeliztető személyzet.
 • Tom
  2019. 08. 04. 00:00
  Közel a Balatonhoz, mégis nyugodt környezetben. Nagyon szép kerttel. Gyerekekkel érkezőknek is ideális. Fantasztikus konyha bőséges nagyon finom reggeli. Biztos hogy jövünk még!
 • Erzsébet
  2019. 08. 02. 00:00
  Kellemes, pihentető nyaralást biztosító hely! Tiszta szép környezet. Udvarias kiszolgálás! Csendes nyugodt környezet, minden igény kielégítő ellátás! Gondozott park, játszótér és medence! A takarítás kifogástalan!
Vendégeink véleménye
 • "Minden tökéletes volt annyi hogy Német nyelvre volt beállítva a TV és németül nem tudok csak angolul (Maybe i think so, but my ENGLISH is not the best,of course.). De azonnal megoldották.
  Szilágyi Örs
 • "Augusztusban négy éjszakát töltöttünk családi nyaralásként a Zsanett Hotelben. 6 felnőtt és 4 gyerkőc (2-től 8 évesig) pihent itt, nem is akárhogy. Ápolt parkosított kert, hinták, homokozó, kinti..."
  Lőrinczné György Anikó
 • "Liebes Zsanett Hotel, vielen Dank für die schöne Zeit die wir auch dieses Jahr wieder bei Euch und unter Freunden verbringen durften.

  Seit nun 30 Jahre finden wir den Weg ins Zsanett Hotel und..."
  Wolfgang Engelhardt
 • "Minden szuper volt,Több éve járunk vissza és ismét nagyon elégedettek voltunk mindennel.Dícséret a személyzetnek- takarító hölgyeknek,szakácsnak,és a konyhán dolgozóknak.Mindenkinek csak ajánlani..."
  Istenes József
 • "Minden szuper volt 4.voltunk ,és ismét nagyon nagyon elégedettek voltunk ,mindent nagyon szépen köszönünk"
  Bánhidi József