Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Steidlné Szabó Katalin
  2020. 08. 12. 10:21 (Vác)
  Igazán kellemes környezet nagyon kedves kiszolgálás, házias finom étel.Egy igazi kis gyöngyszem,ahol a mindent a vendégért elv érvényesül.Köszönjük Zsanett hotel.
 • Timár
  2020. 08. 11. 12:55 (Szirák)
  Jól éreztük magunkat.  Köszönjük.
 • Wéber Anikó
  2020. 08. 10. 12:53 (Budapest)
  Már ötödik éve járunk vissza nyaralni. Imádjuk ezt a helyet, mert nagyon családbarát, a Balaton nyugodt részén, a tömegektől távol esik. Kiemelném a finom svédasztalos ételeket, amik minden évben garantálják a néhány kiló pluszt. Most, hogy a gyerekek már nem totyogósak, mi szülők is tudtunk pihenni is, mert jól kiismerik magukat a zárt területen, és önállóan tudnak játszani a hotel kertjében és a medencékben.

  Remélem jövőre is visszatérünk!
 • Hanákné Kiss Judit
  2020. 08. 05. 19:27 (Kecskemét)
  Kedves Zsanett Hotel!

  Az elmúlt tíz évben Önöknél töltöttük a szabadságunkat. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve.Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket.  Üdvözlettel:Hanákné Kiss Judit
 • Varga Zsolt
  2020. 08. 05. 06:47 (Nyárlőrinc)
  Szuper jó volt minden a szállás a környezet a kiszolgálás a konyha!

  Kiemelném a grill este az fantasztik!

  10 böl 10 pont .

  Köszönjük!
 • Benke Zsófia
  2020. 08. 04. 22:53 (Dunakeszi)
  Nagyon jól éreztük magunkat. Kisgyerekeseknek is ajánlom. A reggeli, vacsora bőséges és választékos volt. A szobánk tiszta volt, jót pihentünk. A Zsanett Hotelt interneten találtam, találtuk, megtetszett és lefoglaltuk a szállásunkat. Mikor megérkeztünk, akkor jöttem rá, hogy én itt 32 évvel ezelőtt már nyaraltam, a Nagyatádi Konzervgyár üdülője volt. Jó érzés volt újra itt lenni. Jövőre ugyanitt :)
 • Csorba Tibor, Csorba-Kiss Szilvia
  2020. 08. 03. 08:00 (Sajószöged)
  Két kisgyerekkel töltöttünk itt 6 napot. Nagyon szép a környezet, a Hotel tiszta, kedves a személyzet. Közel van a Balatonpart csendes strand van kialakítva. Az étel nagyon finom volt, kifogástalan.

  Jól éreztük magunkat !
 • Borus György
  2020. 08. 02. 22:56 (Debrecen)
  Minden tökéletes volt, köszönjük szépen. Egyetlen apróság: egy vízforraló jó lenne a szobákba. Sokan nehezen bírják ki reggel 8-ig kávé nélkül.
 • Bocz Attila
  2020. 07. 31. 08:23 (Komló)
  Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet udvarias, és készséges. Az ellátás elsőosztályú volt! A szoba felszereltsége és higiéniája tökéletesen rendben volt. Biztos vagyok abban, hogy még visszamegyünk.
 • Krausz Katalin és Milics Bence
  2020. 07. 30. 19:59 (Budapest )
  Ismét nagyon jól éreztük magunkat, és a kutyus is nagyon élvezte a hatalmas kert adta szaladgálási lehetőséget. Nagyon finom és széles választékú volt a svédasztalos reggeli. A személyzet igazán segítőkész volt és nagyon figyelmes a kutyust illetően.

  Mindent nagyon köszönünk, jővőre ismét megyünk!

Vendégeink véleménye
 • "Minden tökéletes volt annyi hogy Német nyelvre volt beállítva a TV és németül nem tudok csak angolul (Maybe i think so, but my ENGLISH is not the best,of course.). De azonnal megoldották.
  Szilágyi Örs
 • "Augusztusban négy éjszakát töltöttünk családi nyaralásként a Zsanett Hotelben. 6 felnőtt és 4 gyerkőc (2-től 8 évesig) pihent itt, nem is akárhogy. Ápolt parkosított kert, hinták, homokozó, kinti..."
  Lőrinczné György Anikó
 • "Liebes Zsanett Hotel, vielen Dank für die schöne Zeit die wir auch dieses Jahr wieder bei Euch und unter Freunden verbringen durften.

  Seit nun 30 Jahre finden wir den Weg ins Zsanett Hotel und..."
  Wolfgang Engelhardt
 • "Minden szuper volt,Több éve járunk vissza és ismét nagyon elégedettek voltunk mindennel.Dícséret a személyzetnek- takarító hölgyeknek,szakácsnak,és a konyhán dolgozóknak.Mindenkinek csak ajánlani..."
  Istenes József
 • "Minden szuper volt 4.voltunk ,és ismét nagyon nagyon elégedettek voltunk ,mindent nagyon szépen köszönünk"
  Bánhidi József