Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Zsanett
  2021. 07. 11. 12:21 (Velence)
  Nagyon jól éreztük magunkat!

  A gyerekeket teljesen elvarázsolta a Balaton. :-)
 • Magyari György Aurél
  2021. 07. 04. 14:41 (Sülysáp)
  Tisztelt Böckös család és remek segítőik! <br />\r
  Tavaly voltam Önöknél először, s akkor megfogadtam, hogy ismét jövök, ha tehetem. Sikerült, Sok helyen üdültem már, de sehol nem éreztem magam ilyen jól! Remélem, hogy jövőre ismét találkozunk! <br />\r
  Minden jót kívánok! Magyari György Aurél
 • Molnár Zoltán
  2021. 06. 28. 13:52 (Salgótarján, Zagyvapálfalva)
  Minden nagyon jó volt. Visszajáró vendégek vagyunk, kb 10 éve. Jól főznek, és kedves kiszolgáló személyzet van. A hotel és környezete nagyon szép. Imádjuk!
 • Dobos István
  2021. 06. 19. 17:49 (Dunaújváros)
  Nagyon jól éreztük magunkat . A szállással és a kiszolgálással maximálisan meg voltunk elégedve!
 • Veress Katalin dr
  2020. 09. 14. 21:36 (Budapest)
  Szálláshelyet kerestünk félpanzióval, és számos lehetôséggel felszerelt, kellemes kis nyaralóhelyet találtunk a köteles kiszolgáláson túl is odafigyelô, nyitott, kedves, családias személyzettel. Csak ajánlani tudom!
 • Rideg Veronika
  2020. 09. 11. 11:56 (Balatonvilagos)
  Nagyon jól éreztük magunkat és még sehol nem kaptunk ajándékba Leo vagy más jégkrémet.

  Nagyon jó időt fogtunk ko, a medence kellemes volt

  Biztos megyünk jövőre is
 • Sebők Anita
  2020. 09. 04. 15:11 (Zalaegerszeg)
  Kedves Zsanett Hotel! Szîvből köszönjük a családommal, hogy Nálatok lehettünk és jól èreztettük Magunkat , mindennel maximálisan elégedettek voltunk, külön köszönet Bélának!
 • Szoboszlai Anikó
  2020. 09. 03. 19:36 (Budapest)
  Nagyon jól éreztük magunkat! A szállás és az ellátás is tökéletes volt. Reméljük jövőre is lesz lehetőségünk itt pihenni.
 • Andrejszki Géza
  2020. 09. 01. 17:08 (Budapest)
  Másodszor voltunk a Zsanett hotelban. /nem először és utoljára/ Tavaly először, aztán idén:-) Mert ha az ember "kifogja", hogy olyan emberekkel, családokkal, társaságokkal nyaral, mely betartják az együttélés szabályait, /nem hangoskodnak, nincs obszcén beszéd, nincs cigaretta, netán szivarfüst stb./ akkor egészen kellemesen el lehetett tölteni azt a félve őrzött pár napot, mely a megérdemelt semmittevéssel tölt el az ember.

  A környezet rendezett, a medence tiszta az ételek rendben, parkolás megoldott a házhoz tartozó személyzet kedves és készséges. Úgy hogy sajnáltuk, amikor letelt az idő és el kellett búcsúznunk ettől a szép és pihenésre alkalmas helytől. Köszönjük a lehetőséget, tisztelettel: Andrejszki Géza
 • Szeip László
  2020. 08. 31. 18:00 (Budapest)
  Nagyon jól éreztük magunkat az Önöknél töltött néhány nap alatt. A szálló családias hangulata, a személyzet kedvessége, hozzáértése, a finom változatos ételek kellemes emlékké tették a nyaralást. Reméljük jövőre ismét találkozhatunk.
Vendégeink véleménye
 • "Minden tökéletes volt annyi hogy Német nyelvre volt beállítva a TV és németül nem tudok csak angolul (Maybe i think so, but my ENGLISH is not the best,of course.). De azonnal megoldották.
  Szilágyi Örs
 • "Augusztusban négy éjszakát töltöttünk családi nyaralásként a Zsanett Hotelben. 6 felnőtt és 4 gyerkőc (2-től 8 évesig) pihent itt, nem is akárhogy. Ápolt parkosított kert, hinták, homokozó, kinti..."
  Lőrinczné György Anikó
 • "Liebes Zsanett Hotel, vielen Dank für die schöne Zeit die wir auch dieses Jahr wieder bei Euch und unter Freunden verbringen durften.

  Seit nun 30 Jahre finden wir den Weg ins Zsanett Hotel und..."
  Wolfgang Engelhardt
 • "Minden szuper volt,Több éve járunk vissza és ismét nagyon elégedettek voltunk mindennel.Dícséret a személyzetnek- takarító hölgyeknek,szakácsnak,és a konyhán dolgozóknak.Mindenkinek csak ajánlani..."
  Istenes József
 • "Minden szuper volt 4.voltunk ,és ismét nagyon nagyon elégedettek voltunk ,mindent nagyon szépen köszönünk"
  Bánhidi József