Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Pappné Erdei Zsuzsanna
  2020. 07. 25. 21:44 (Budapest)


  Kellemes családias hotel, szép gondozott parkkal, ellátás kitünő. Nagy előny a közeli szabad strand, amely nem zsufolt és a stégről közvetlenül elérhető a sekély Balaton, gumimatraccal is biztonságos .

  Az étteremben készséges a személyzet.

  Jól éreztük magunkat.
 • Dombi Péter
  2020. 07. 24. 08:06 (Tatabánya)
  Köszönünk. mindent. Még sokáig legyenek szép napjaink az Önök szolgáltatásával.

  Dr Dombi Péter
 • Nagy István és családja
  2020. 07. 22. 14:03 (Budapest)
  Nagyon kellemes, nyugodt szálláshely. Évek óta visszajárunk. Szeretjük a közvetlen lejárást a partra, a kitűnő félnapziós elllátást.
 • Gremsperger Andrásné
  2020. 07. 16. 10:27 (Budapest)
  Tisztelt Hotel Zsanett !  Nagyon kellemes napokat töltöttünk Önöknél, már nem először és remélem nem utoljára.

  A színvonal az évek során sem változott, KITŰNŐ! Nagyon jó egészséget és kitartást kívánok, hogy még sokáig élvezhessük vendégszeretetüket.  Üdvözlettel Gremsperger Andrásné 2020.07.16
 • Nagy Árpád
  2020. 07. 16. 09:37 (Budapest, XX. Kossuth Lajos utca 36)
  Kitűnő,ellátásban volt rèszünk. Mindent kielègítő fèlpanzió, korrekt szemèlyzet,tisztasàg.. Mindent köszönünk ! Biztosan megyünk mèg !
 • Vajda Tiborné
  2020. 07. 15. 20:37 (Karácsond)
  Kedves Zsanett Hotel CSAPATA!

  Köszönjük az Önöknél eltöltött időszak alatt nyújtott színvonalas vendéglátást. Ezen ellátás természetesen annak a nagyszerű csapatmunkának köszönhető, amely Önöket egyértelműen jellemzi, Ennek a munkának az eredménye, hogy a Hotel minden területe nagyszerűen működik, amely által teljes kényelmet tudnak biztosítanak a vendégeik számára. Kívánjuk, hogy ez a nagyszerű és színvonalas munka még hosszú-hosszú ideig ki tartson Önök részéről, .

  Azoknak a vendégeknek akik még nem jártak a Zsanett Hotelben bátran ajánlom, hogy próbálják ki mert nekik is könnyen kedvenc balatoni nyaraló helyükké válhat a hotel, mint ahogy ezen a nyáron az én családomnak is, mint ahogyan már többszöri alkalommal ezen a helyen megforduló vendég esetében is így történik évről- évre.

  Üdvözlettel Vajda Tiborné 2020.07.06.-07.10.

 • Kalina József
  2020. 07. 10. 14:20 (Érd)
  Tisztelt Hotel Zsanett! Nagyon kellemes hat napot töltöttünk Önöknél a múlt héten. Kellemes környezet,nagyon finom ételek,kedves,segítőkész személyzet. Ráadásul az idő is remek volt,ez nem tudom mennyire volt az önök érdeme. Nyugodt szívvel ajánlom másoknak is a hotelt mert az ár érték arány teljesen megfelelő.Köszönünk mindent és jövőre találkozunk! üdvözlettel:Kalina József
 • Horváth Szabolcs
  2020. 07. 06. 10:45 (Kaposvár)
  Másodszor választottuk Zsanett hotelt, nem hiába. Elsősorban a kb 8 méteres nedence miatt, amiből a gyerekek ki sem akarnak jönni, ez mellett ha kicsit fáznának ott a 37,5 fokos jakuzzi, na meg a felnőteknek a szauna. A szobák tiszták, naponta takarítanak. Személyzet nagyon kedves, barátságos, mindíg a kedvünkben járnak, családias környezet. Ételek is finomak, és választékos.

  Tisztelettel:Horváth Szabolcs
 • Pfendler Tibor
  2020. 07. 01. 08:43 (Budapest)
  Az itt töltött 8 nap feledhetetlen élményt nyújtott számunkra.

  Túlzás nélkül állíthatjuk gyönyörű környezete, makulátlan tisztasága,

  szolgáltatások színvonala - nem utolsósorban a kedves, figyelmes

  személyzete miatt- még nemzetközi összehasonlításban is megállja helyét a létesítmény.

  Legközelebb is szeretnénk a Zsanett Hotel vendégei lenni, és bátran

  merjük ajánlani a pihenni vágyóknak.
 • Zsuzsanna
  2020. 01. 13. 14:07 (Nagykanizsa)
  2019 szilveszterét töltöttük a Hotelben. Nem lehet máskent értékelni csak hogy kitünöen. Nagyszerüen összerakott program,fantasztikus ételek és nagyon kedves személyzet.Bátran ajánlom mindenkinek aki szereti a jó társaságot . Bizton állitom hogy barátságok születnek és visszatér aki teheti. Mi sem utoljára voltunk. Köszönjük az élményt kívánunk sok sikert a munkájukhoz. Jószef és Zsuzsanna Nagykanizsa
Vendégeink véleménye
 • "Szálláshelyet kerestünk félpanzióval, és számos lehetôséggel felszerelt, kellemes kis nyaralóhelyet találtunk a köteles kiszolgáláson túl is odafigyelô, nyitott, kedves, családias személyzettel...."
  Veress Katalin dr
 • "Nagyon jól éreztük magunkat és még sehol nem kaptunk ajándékba Leo vagy más jégkrémet.

  Nagyon jó időt fogtunk ko, a medence kellemes volt

  Biztos megyünk jövőre is"
  Rideg Veronika
 • "Kedves Zsanett Hotel! Szîvből köszönjük a családommal, hogy Nálatok lehettünk és jól èreztettük Magunkat , mindennel maximálisan elégedettek voltunk, külön köszönet Bélának! "
  Sebők Anita
 • "Nagyon jól éreztük magunkat! A szállás és az ellátás is tökéletes volt. Reméljük jövőre is lesz lehetőségünk itt pihenni."
  Szoboszlai Anikó
 • "Másodszor voltunk a Zsanett hotelban. /nem először és utoljára/ Tavaly először, aztán idén:-) Mert ha az ember "kifogja", hogy olyan emberekkel, családokkal, társaságokkal nyaral, mely betartják..."
  Andrejszki Géza