Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Ildikó Szilágyi
  2020. 07. 30. 06:10 (Miskolc)
  Nagyon jól éreztük magunkat, tiszta Hotel, nagyon kedves személyzet félpanziós ellátás nagyon jó és nagyon finom. Jövőre is vissza megyünk köszönjük
 • Kiszely Katalin
  2020. 07. 29. 12:01 (Szentendre)
  Tisztelt Zsanett hotel!

  Először jártunk Önöknél, jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves, nyugodt, az ételek finomak, változatosak voltak, megítélésem szerint jó alapanyagból készültek. Mivel évtizedek óta járunk a Balatonra, egyetlen dolog hiányzott a megszokottból, éspedig az, hogy a hotelből és annak területéről nem láttunk rá a Balatonra. Ezt leszámítva mindenkinek csak ajánlani tudom a Zsanett hotelt.

  Üdvözlettel:

  Kiszely Katalin
 • Pogonyi család
  2020. 07. 28. 18:29 (Kondoros)
  Nagyon jól éreztük magunkat az apartmanban, megyünk máskor is! A gyerekek nagyon élvezték az udvari játékokat, imádták a kerti tó békáit. Az ételkínálat finom és változatos volt. A személyzet kedves és készséges volt. Köszönjük szépen!
 • Sebők Anita
  2020. 07. 27. 08:17 (Zalaegerszeg)
  Kedves Zsanett Hotel! Teljesen elègedettek voltunk mindennel, a kinyhájuk isteni, a szemèlyzet segitőkèsz. Köszönjük szèpen
 • Pappné Erdei Zsuzsanna
  2020. 07. 25. 21:44 (Budapest)


  Kellemes családias hotel, szép gondozott parkkal, ellátás kitünő. Nagy előny a közeli szabad strand, amely nem zsufolt és a stégről közvetlenül elérhető a sekély Balaton, gumimatraccal is biztonságos .

  Az étteremben készséges a személyzet.

  Jól éreztük magunkat.
 • Dombi Péter
  2020. 07. 24. 08:06 (Tatabánya)
  Köszönünk. mindent. Még sokáig legyenek szép napjaink az Önök szolgáltatásával.

  Dr Dombi Péter
 • Nagy István és családja
  2020. 07. 22. 14:03 (Budapest)
  Nagyon kellemes, nyugodt szálláshely. Évek óta visszajárunk. Szeretjük a közvetlen lejárást a partra, a kitűnő félnapziós elllátást.
 • Gremsperger Andrásné
  2020. 07. 16. 10:27 (Budapest)
  Tisztelt Hotel Zsanett !  Nagyon kellemes napokat töltöttünk Önöknél, már nem először és remélem nem utoljára.

  A színvonal az évek során sem változott, KITŰNŐ! Nagyon jó egészséget és kitartást kívánok, hogy még sokáig élvezhessük vendégszeretetüket.  Üdvözlettel Gremsperger Andrásné 2020.07.16
 • Nagy Árpád
  2020. 07. 16. 09:37 (Budapest, XX. Kossuth Lajos utca 36)
  Kitűnő,ellátásban volt rèszünk. Mindent kielègítő fèlpanzió, korrekt szemèlyzet,tisztasàg.. Mindent köszönünk ! Biztosan megyünk mèg !
 • Vajda Tiborné
  2020. 07. 15. 20:37 (Karácsond)
  Kedves Zsanett Hotel CSAPATA!

  Köszönjük az Önöknél eltöltött időszak alatt nyújtott színvonalas vendéglátást. Ezen ellátás természetesen annak a nagyszerű csapatmunkának köszönhető, amely Önöket egyértelműen jellemzi, Ennek a munkának az eredménye, hogy a Hotel minden területe nagyszerűen működik, amely által teljes kényelmet tudnak biztosítanak a vendégeik számára. Kívánjuk, hogy ez a nagyszerű és színvonalas munka még hosszú-hosszú ideig ki tartson Önök részéről, .

  Azoknak a vendégeknek akik még nem jártak a Zsanett Hotelben bátran ajánlom, hogy próbálják ki mert nekik is könnyen kedvenc balatoni nyaraló helyükké válhat a hotel, mint ahogy ezen a nyáron az én családomnak is, mint ahogyan már többszöri alkalommal ezen a helyen megforduló vendég esetében is így történik évről- évre.

  Üdvözlettel Vajda Tiborné 2020.07.06.-07.10.

Vendégeink véleménye
 • "Minden tökéletes volt annyi hogy Német nyelvre volt beállítva a TV és németül nem tudok csak angolul (Maybe i think so, but my ENGLISH is not the best,of course.). De azonnal megoldották.
  Szilágyi Örs
 • "Augusztusban négy éjszakát töltöttünk családi nyaralásként a Zsanett Hotelben. 6 felnőtt és 4 gyerkőc (2-től 8 évesig) pihent itt, nem is akárhogy. Ápolt parkosított kert, hinták, homokozó, kinti..."
  Lőrinczné György Anikó
 • "Liebes Zsanett Hotel, vielen Dank für die schöne Zeit die wir auch dieses Jahr wieder bei Euch und unter Freunden verbringen durften.

  Seit nun 30 Jahre finden wir den Weg ins Zsanett Hotel und..."
  Wolfgang Engelhardt
 • "Minden szuper volt,Több éve járunk vissza és ismét nagyon elégedettek voltunk mindennel.Dícséret a személyzetnek- takarító hölgyeknek,szakácsnak,és a konyhán dolgozóknak.Mindenkinek csak ajánlani..."
  Istenes József
 • "Minden szuper volt 4.voltunk ,és ismét nagyon nagyon elégedettek voltunk ,mindent nagyon szépen köszönünk"
  Bánhidi József