Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Nagy Árpád
  2020. 07. 16. 09:37 (Budapest, XX. Kossuth Lajos utca 36)
  Kitűnő,ellátásban volt rèszünk. Mindent kielègítő fèlpanzió, korrekt szemèlyzet,tisztasàg.. Mindent köszönünk ! Biztosan megyünk mèg !
 • Vajda Tiborné
  2020. 07. 15. 20:37 (Karácsond)
  Kedves Zsanett Hotel CSAPATA!

  Köszönjük az Önöknél eltöltött időszak alatt nyújtott színvonalas vendéglátást. Ezen ellátás természetesen annak a nagyszerű csapatmunkának köszönhető, amely Önöket egyértelműen jellemzi, Ennek a munkának az eredménye, hogy a Hotel minden területe nagyszerűen működik, amely által teljes kényelmet tudnak biztosítanak a vendégeik számára. Kívánjuk, hogy ez a nagyszerű és színvonalas munka még hosszú-hosszú ideig ki tartson Önök részéről, .

  Azoknak a vendégeknek akik még nem jártak a Zsanett Hotelben bátran ajánlom, hogy próbálják ki mert nekik is könnyen kedvenc balatoni nyaraló helyükké válhat a hotel, mint ahogy ezen a nyáron az én családomnak is, mint ahogyan már többszöri alkalommal ezen a helyen megforduló vendég esetében is így történik évről- évre.

  Üdvözlettel Vajda Tiborné 2020.07.06.-07.10.

 • Kalina József
  2020. 07. 10. 14:20 (Érd)
  Tisztelt Hotel Zsanett! Nagyon kellemes hat napot töltöttünk Önöknél a múlt héten. Kellemes környezet,nagyon finom ételek,kedves,segítőkész személyzet. Ráadásul az idő is remek volt,ez nem tudom mennyire volt az önök érdeme. Nyugodt szívvel ajánlom másoknak is a hotelt mert az ár érték arány teljesen megfelelő.Köszönünk mindent és jövőre találkozunk! üdvözlettel:Kalina József
 • Horváth Szabolcs
  2020. 07. 06. 10:45 (Kaposvár)
  Másodszor választottuk Zsanett hotelt, nem hiába. Elsősorban a kb 8 méteres nedence miatt, amiből a gyerekek ki sem akarnak jönni, ez mellett ha kicsit fáznának ott a 37,5 fokos jakuzzi, na meg a felnőteknek a szauna. A szobák tiszták, naponta takarítanak. Személyzet nagyon kedves, barátságos, mindíg a kedvünkben járnak, családias környezet. Ételek is finomak, és választékos.

  Tisztelettel:Horváth Szabolcs
 • Pfendler Tibor
  2020. 07. 01. 08:43 (Budapest)
  Az itt töltött 8 nap feledhetetlen élményt nyújtott számunkra.

  Túlzás nélkül állíthatjuk gyönyörű környezete, makulátlan tisztasága,

  szolgáltatások színvonala - nem utolsósorban a kedves, figyelmes

  személyzete miatt- még nemzetközi összehasonlításban is megállja helyét a létesítmény.

  Legközelebb is szeretnénk a Zsanett Hotel vendégei lenni, és bátran

  merjük ajánlani a pihenni vágyóknak.
 • Zsuzsanna
  2020. 01. 13. 14:07 (Nagykanizsa)
  2019 szilveszterét töltöttük a Hotelben. Nem lehet máskent értékelni csak hogy kitünöen. Nagyszerüen összerakott program,fantasztikus ételek és nagyon kedves személyzet.Bátran ajánlom mindenkinek aki szereti a jó társaságot . Bizton állitom hogy barátságok születnek és visszatér aki teheti. Mi sem utoljára voltunk. Köszönjük az élményt kívánunk sok sikert a munkájukhoz. Jószef és Zsuzsanna Nagykanizsa
 • GALLAI ISTVÁN
  2020. 01. 12. 10:33 (BUDAPEST)
  Az ott töltött 4 nap alatt mindent jónak találtunk, különösen a disznóvágást.

  A szilveszter is kellemesen telt el, a másnapi gesztenyézéssel együtt!
 • Pintér Jenő Gábor
  2020. 01. 12. 08:03 (Tab)
  Csak megköszönni tudjuk a Hotel dolgozóinak, hogy felejthetetlenné tették mind a pihenésünk, mind a szilveszteri szórakozásunk. Készséges, udvarias kiszolgálás, remek konyha..... hangulatos, zenés disznóölés és tor...... forralt bor.... gesztenyézés...... séta a téli Balaton parton......Tiszta és rendezett szállás.

  Remélem, hogy lesz még lehetőség visszatérni.

  Csak ajánlani tudjuk télen-nyáron.

  Gyöngyi, Jenő
 • Schmidtné Pálmai Ibolya
  2020. 01. 11. 08:07 (Budapest)
  Kedves Zsanett Hotel! Köszönöm szépen azt a 4 napot, amit az Önöknél tölthettünk. Nagyon jól éreztük magunkat. A vendéglátással, a kiszolgálással nagyon meg voltunk elégedve. A programok felejthetetlen élményt jelentettek. A disznótoros ételek nagyon finomak voltak. Nagyon köszönjük a teljes személyzetnek azt a sok munkát azért, hogy mi jól érezzük magunkat. Üdvözlettel: Schmidné Pálmai Ibolya
 • Zsuzsa
  2019. 08. 04. 00:00
  A szabadstrand nagyon közel volt, a kert végéből le lehetett sétálni. A medence nagyon hivogató volt,de végül a Balaton nyert nálunk,talán ha több napunk lett volna ott maradni kihasználtuk volna a jacuzzival együtt. A reggeli széles választékú és nagyon bőséges volt. figyelmes volt a reggeliztető személyzet.
Vendégeink véleménye
 • "Remek hely! Mindenkinek szívből ajánlom, aki csendes, barátságos környezetben szeretne feltöltődni, pihenni. A reggeli bőséges és kiváló volt. Az ebédet egy közeli vendéglőből hozattuk, ami..."
  Polgár János
 • "Kedves Zsanett Hotel! <br />\r
  <br />\r
  Jòl èreztük magunkat. A reggelik nagyon finomak voltak. A pròblèmànk a vacsoràval volt. Jobb szeretünk helyben vacsoràzni. A lègkondiciònàlt szoba,a medence..."
  Diòsdinè Hoffmann Erzsèbet
 • "Nagyon csodálatos hely nagyon jol ereztük magunkat a lanyok is oda voltak több időt fogunk itt lenni az etel,kiszolgálás kifogástalan minden nagyon szuper köszönjük a vendèglátást"
  Horvath Ferenc
 • "Tisztelt Zsanett Hotel!  2 éjszakát 2023.08. 11-13-ig töltöttünk Önöknél.Tisztaság,kedves kiszolgálás,bőséges finom reggeli.

  Bárkinek ajánljuk!"
  Babos Anikó,Babos Lászlóné+ 2 gyermek
 • "Kedves Zsanett Hotel! Négy napot töltöttünk el Önöknél, nagyon jól éreztük magunkat! 4 felnőtt 4 gyerekkel, mindenki megtalálta a saját szórakozását ( gyerekjàték, medence, jakuzzi)! A reggeli..."
  Giczi Sándorné Ildiko