Vendégkönyv

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Wéber Anikó
  2020. 08. 10. 12:53 (Budapest)
  Már ötödik éve járunk vissza nyaralni. Imádjuk ezt a helyet, mert nagyon családbarát, a Balaton nyugodt részén, a tömegektől távol esik. Kiemelném a finom svédasztalos ételeket, amik minden évben garantálják a néhány kiló pluszt. Most, hogy a gyerekek már nem totyogósak, mi szülők is tudtunk pihenni is, mert jól kiismerik magukat a zárt területen, és önállóan tudnak játszani a hotel kertjében és a medencékben.

  Remélem jövőre is visszatérünk!
 • Hanákné Kiss Judit
  2020. 08. 05. 19:27 (Kecskemét)
  Kedves Zsanett Hotel!

  Az elmúlt tíz évben Önöknél töltöttük a szabadságunkat. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve.Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket.  Üdvözlettel:Hanákné Kiss Judit
 • Varga Zsolt
  2020. 08. 05. 06:47 (Nyárlőrinc)
  Szuper jó volt minden a szállás a környezet a kiszolgálás a konyha!

  Kiemelném a grill este az fantasztik!

  10 böl 10 pont .

  Köszönjük!
 • Benke Zsófia
  2020. 08. 04. 22:53 (Dunakeszi)
  Nagyon jól éreztük magunkat. Kisgyerekeseknek is ajánlom. A reggeli, vacsora bőséges és választékos volt. A szobánk tiszta volt, jót pihentünk. A Zsanett Hotelt interneten találtam, találtuk, megtetszett és lefoglaltuk a szállásunkat. Mikor megérkeztünk, akkor jöttem rá, hogy én itt 32 évvel ezelőtt már nyaraltam, a Nagyatádi Konzervgyár üdülője volt. Jó érzés volt újra itt lenni. Jövőre ugyanitt :)
 • Csorba Tibor, Csorba-Kiss Szilvia
  2020. 08. 03. 08:00 (Sajószöged)
  Két kisgyerekkel töltöttünk itt 6 napot. Nagyon szép a környezet, a Hotel tiszta, kedves a személyzet. Közel van a Balatonpart csendes strand van kialakítva. Az étel nagyon finom volt, kifogástalan.

  Jól éreztük magunkat !
 • Borus György
  2020. 08. 02. 22:56 (Debrecen)
  Minden tökéletes volt, köszönjük szépen. Egyetlen apróság: egy vízforraló jó lenne a szobákba. Sokan nehezen bírják ki reggel 8-ig kávé nélkül.
 • Bocz Attila
  2020. 07. 31. 08:23 (Komló)
  Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet udvarias, és készséges. Az ellátás elsőosztályú volt! A szoba felszereltsége és higiéniája tökéletesen rendben volt. Biztos vagyok abban, hogy még visszamegyünk.
 • Krausz Katalin és Milics Bence
  2020. 07. 30. 19:59 (Budapest )
  Ismét nagyon jól éreztük magunkat, és a kutyus is nagyon élvezte a hatalmas kert adta szaladgálási lehetőséget. Nagyon finom és széles választékú volt a svédasztalos reggeli. A személyzet igazán segítőkész volt és nagyon figyelmes a kutyust illetően.

  Mindent nagyon köszönünk, jővőre ismét megyünk!

 • Ildikó Szilágyi
  2020. 07. 30. 06:10 (Miskolc)
  Nagyon jól éreztük magunkat, tiszta Hotel, nagyon kedves személyzet félpanziós ellátás nagyon jó és nagyon finom. Jövőre is vissza megyünk köszönjük
 • Kiszely Katalin
  2020. 07. 29. 12:01 (Szentendre)
  Tisztelt Zsanett hotel!

  Először jártunk Önöknél, jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves, nyugodt, az ételek finomak, változatosak voltak, megítélésem szerint jó alapanyagból készültek. Mivel évtizedek óta járunk a Balatonra, egyetlen dolog hiányzott a megszokottból, éspedig az, hogy a hotelből és annak területéről nem láttunk rá a Balatonra. Ezt leszámítva mindenkinek csak ajánlani tudom a Zsanett hotelt.

  Üdvözlettel:

  Kiszely Katalin
Vendégeink véleménye
 • "Nagyon jól èreztük magukat, minden szuper volt !!"
  Zsoka.
 • "Nagyon szép környezet, jó lehetőség pihenésre és szórakozásra is minden korosztálynak. Mi egy 10 fős baráti társaság voltunk nagyon kedvesek a türelmesek voltak velünk. A kiszolgálás kifogástalan..."
  Balogh János
 • "Nagyon jól éreztük magunkat a Zsanett Hotelben. Kedves, udvarias személyzet, barátságos környezet.

  Köszönjük a vendéglátást."
  Gőgös András
 • "Köszönjük a szíves vendéglátást, jól éreztük magunkat, meg vagyunk elégedve. "
  Domsa István
 • "Kifejezetten pazar reggeli választék. Hangulatos park, kis medence, napozóágyak, ősfák. Nagyon közel a Balaton part.

  Tiszta szobák, jól felszerelt: tv, minibár, klíma. Szép ágyneműhuzat.

  A..."
  Weimertné Kiss Eszter